Belföld

Ion webalkalmazások: új megoldást kínál az Anemo Kft.

Az Ion webalkalmazás egyszerű és költséghatékony megoldást jelent a kis- és középvállalatok számára az e-business megoldások terén.

Az Anemo Kft. szoftvercsaládja alkalmas vállalati webportál, webbolt, csoportmunka- illetve CRM-rendszer, valamint intranetes site létrehozására. Legnagyobb előnye a könnyű kezelhetőségben és integrálhatóságban rejlik.

Az alkalmazások külön-külön vagy egymással integrálva is bevezethetők. Az alkalmazás bevezetése után a rendkívül felhasználóbarát szerkesztői felületen a vállalatok maguk gondoskodhatnak a tartalom és az információk frissítéséről, nincsenek ráutalva egy informatikus vagy webszerkesztő segítségére. A rendszer előre elkészített modulokból épül fel, így jelentősen lerövidül egy-egy alkalmazás bevezetésének az ideje. Az alkalmazások lefedik az összes főbb funkciót, gyorsan testreszabhatók, így a megrendelő igényeinek megfelelően teljesen egyedi megjelenés, illetve struktúra hozható létre segítségükkel.

Az Ion webportál alkalmazás felhasználásával készült a Zemplén-Dereszla kistérségi site (http://www.dereszla.zemplen.ion.hu), amely a környező települések idegenforgalmi, természeti és kulturális látványosságait mutatja be az érdeklődőknek. A honlapon településenként és téma szerint csoportosíthatók az állandó kiállítások, természeti látványosságok, aktuális események, illetve a szállással, étkezéssel, utazással kapcsolatos információk. A térségbe tartozó 32 település önállóan, egymástól függetlenül frissítheti híreit, eseményeit a portálon. Az alkalmazás bevezetésével egy időben egy egyedi modul fejlesztésére is sor került, amely a szokásos fejlesztési időnek csupán 60%-át vette igénybe.

Az Anemo Kft. e-business és internet alkalmazások fejlesztésével, rendszerintegrációval és tanácsadással foglalkozik. A fejlesztési és bevezetési tevékenység mellett alkalmazásszolgáltatóként is a megbízók rendelkezésére áll, így teljes körű informatikai szolgáltatást tud nyújtani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik