Belföld

Sajtószoba nyílt a Compaq honlapján

A Compaq Magyarország ma bejelentette, hogy honlapján http://www.compaq.hu/sajtoszoba/ címen megnyitotta sajtószobáját.

A sajtószoba a Compaq virtuális épületének olyan szeglete, ahol elsősorban az újságíró -de természetesen minden érdeklődő- bármilyen, a vállalattal kapcsolatos információt megtalál és az itt állandóan rendelkezésre álló, megbízható információk segíthetik munkáját.
A sajtószoba létrehozásakor olyan kommunikációs központ kialakítása volt a célunk, ahonnan a sajtó képviselői rendszeresen, könnyen letölthetik aktuális sajtóközleményeinket és a cikkek illusztrálásához szükséges képeket. A szoba falain belül kényelmesen kereshet rá egy kulcsszóra, töltheti le a legutóbbi sajtótájékoztatókon tartott prezentációkat, negyedéves időbeosztású katalógusban kereshet rá bármely korábbi hírünkre, valamint megtekintheti várható eseményeink listáját, azok tervezett időpontját és helyszínét. A Compaq Magyarország és a Carnation Internet Consulting közös fejlesztésében létrehozott oldalak jelenleg is folyamatosan frissülnek és bővülnek, ezért a site alkotói szívesen veszik az előremutató észrevételeket.
Térjen be hozzánk időről időre, mert a legfontosabb hírünk az, hogy mindig van friss hírünk!

Háttérinformációk a cégről
Az 1982-ben alakult Compaq Computer Corporation a vállalati technológiák és megoldások egyik legnagyobb szállítója a világon. A Compaq hardverek, szoftverek, megoldások és szolgáltatások – köztük ágazatvezető vállalati tárolási és számítástechnikai megoldások, üzletileg kritikus hibatűrő megoldások, kommunikációs termékek, valamint asztali és hordozható személyi számítógépek – tervezésével, fejlesztésével és gyártásával foglalkozik, amelyeket több mint 200 országban értékesít. A Compaqról és termékeiről bővebb információ található a http://www.compaq.com és http://www.compaq.hu címen.

További információ:
Mezriczky László Laszlo.mezriczky@compaq.com
Tel: 458-4566
Flesch Dóra
Dora.flesch@compaq.com
Tel: 458-5454

Ajánlott videó

Olvasói sztorik