Belföld

Kérjük, ajánlja fel adójának 1%-át az Erőforrás Alapítvány – United Way Magyarország javára

Kedves Partnerünk! Közeledik az adóbevallások beadásának és ezzel együtt az 1%-ok felajánlásának határideje.

Minden magyar adófizető magánszemély felajánlhatja személyi jövedelemadójának 1%-át egy általa kiválasztott civil szervezet támogatására, az adócsomagban található nyomtatvány (“Rendelkező Nyilatkozat a Befizetett Adó 1%-áról”) segítségével.

Kérjük, ajánlja fel adójának 1%-át az Erőforrás Alapítvány – United Way Magyarország javára.

A United Way hatékony és átlátható működését világszerte szigorú szabályok biztosítják. Tavaly 26 millió forinttal támogattuk 56 civil szervezet programját, és így tízezer ember életét könnyítettük meg. Ha a United Way-t támogatja, egy adománnyal akár több száz rászorulónak is nyújthat segítséget. Adományát a magyar United Way hálózat fejlesztésére és a rászorulók támogatására fordítjuk. A támogatott szociális, egészségügyi és oktatási programok listáját és a munkánkat részletesen bemutató információkat megtalálja a http://www.unitedway.hu címen a honlapunkon.

Kérjük, az adócsomagban található Rendelkező Nyilatkozatot a következőképpen töltse ki:

A kedvezményezett adószáma: 18093951-1-41
A kedvezményezett neve: Erőforrás Alapítvány

Fontos tudnivalók a nyilatkozat kitöltésével kapcsolatban:
A nyilatkozatot tegye egy szabvány méretű postai borítékba. Ha önadózó, akkor a lezárt borítékot az adóbevallásával együtt, azzal egy borítékban küldje meg az adóhivatalnak. A borítékra írja rá nevét, címét és az adóazonosító jelét. Kérjük, hogy pontosan adja meg az adatokat, mert a hiányos rendelkező nyilatkozatot az APEH érvénytelennek tekinti.
Ha az Ön 2001. évi személyi jövedelemadóját a munkáltatója számolja el, akkor a borítékot a ragasztott felületére átnyúlóan saját kezűleg írja alá és úgy adja oda a munkáltatónak!

Ha további információra vagy segítségre van szüksége, hívja a 236-0736-os számot. Támogatását előre is köszönjük.

Üdvözlettel:

Ertsey Katalin
ügyvezető igazgató
Erőforrás Alapítvány – United Way Magyarország

Ajánlott videó

Olvasói sztorik