Belföld

Új bérlővel gyarapszik az Óbuda Gate

A Jones Lang LaSalle (JLL) a közelmúltban kapott megbízást az IRES-től (International Real Estate Service) a közel 30.000 m2 fejleszthető területű WEST GATE BUSINESS PARK (WGBP) kizárólagos bérbeadására, amely a Stone Hedge és Zwerenz & Krause cég tulajdonában van.

A West Gate Business Park Törökbálinton található, Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő régiójában.

A Business Park azon cégek számára előnyös, akik a főváros vonzáskörzetében, versenyképes áron, iroda és raktárbérleti lehetőséget egyaránt keresnek. A WEST GATE BUSINESS PARK jelenleg az alábbi bérlőkkel büszkélkedhet: a Thorn Lighting, a Goodyear Dunlop, a Renault Truck, a Johnson & Johnson és az ITT Flight.

Az épületek a leendő bérlők egyedi igényei alapján kerülnek megtervezésre és kialakításra. A tulajdonos további négy-hat “kulcsrakész” épület megépítését tervezi a parkban. Az év végére egy étterem is megnyílik, illetve az épület bérlőit közvetlen buszjáratok szállítják Budapestről a helyszínre.

A West Gate Business Park versenyképes bérleti feltételeket kínál. A szerződések megkötését követően az új épületblokk felépítése 12 hónapot vesz igénybe.

A többfunkciós épület igényes irodahelyiségekkel és raktárakkal 2002. februárjától várja bérlőit. A fennmaradó 600 m2-nyi iroda és az 500 m²-nyi raktárterületre már megkezdődtek a tárgyalások.

A WGBP tömegközlekedéssel (40, 72, és 88-as busz) és az M1 autópályáról egyaránt könnyen megközelíthető, a budaörsi elágazástól néhány percnyire található.

A Jones Lang LaSalle (JLL) szintén bejelentette, hogy az Euroliving dán bútorcég 500 m2 területet bérelt az NCC Property Kft. fejlesztésben épült Óbuda Gate irodaházban, amely a II. kerületben az Árpád fejedelem útja és a Lajos utca kereszteződésében található. A bérlő 2002. áprilisában veszi birtokába a bérleményt.

Ezzel a megállapodással az 1.800 m2 összterületű földszint teljes egészében bérbeadásra került.

A JLL ezidáig olyan presztízsértékű ügyfelekkel kötött szerződést, mint például a Ford, a L’Oréal, a MyWay, a Sodexho és a Transys, ezáltal az Óbuda Gate telítettsége jelenleg 50 százalékos.

Annak érdekében, hogy az Óbuda Gate irodaház bérlőinek szolgatatások egész sorát tudja kínálni, a JLL tárgyalásokat folytat egy ruhatisztító, egy újságárus és egy virágüzlet kialakításáról.

A Jones Lang LaSalle a világ vezető ingatlan és befektetési cége, amely öt kontinens több mint 100 piacán van jelen. A cég széleskörű integrált szakértelmet, beleértve menedzsment-, teljesítés- és beruházás-kezelési szolgáltatásokat nyújt tulajdonosok, bérlők és befektetők részére helyi, regionális és globális szinten. A több mint 23 milliárd dollárnyi vagyonkezeléssel foglalkozó LaSalle Investment Management a világ egyik legnagyobb és legszélesebb portfólióval rendelkező ingatlan és beruházáskezelő vállalata. A Jones Lang LaSalle piacvezető az ingatlan- és vállalati bérlemények menedzselése területén is. Közel 65 millió négyzetméter összterületű portfóliót kezel világszerte. További információért látogasson el a http://www.joneslanglasalle.com honlapra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik