Belföld

Itt az első matrica-alapú futárszolgálat

Fuvarkontroll - Új, korszakalkotó koncepció a futárszolgálatok történetében. A Magyarországon egyedülálló szolgáltatás, amely matrica-rendszere révén teljes mértékben ügyfelei kezébe adja a kiadások ellenőrzését, ma indult el Budapesten.

A matrica-rendszer forradalmasítja a futárszolgáltatást, hiszen az ügyfél pontosan tudja a fuvar árát, még mielőtt útjára indítaná a küldeményt. A kis füzetekben, előre megvásárolt matricákat egyszerűen felragasztja a csomagra.

“A futárszolgálat-használók Magyarországon most először végre maguk szabhatják meg, pontosan mikor és mennyit költenek a kézbesítésekre. Előre megvásárolható matricáink alapján, még mielőtt feladnák a küldeményt, pontosan tudják, mennyibe kerül majd a fuvar, illetve mennyit költhetnek még az adott hónapban” – mondja Schlesinger Haim, a Fuvarkontroll ügyvezető igazgatója.

Az ügyfelek eddig alig-alig befolyásolhatták a havi kézbesítések költségvetését. A küldemény feladása után extra költségek merültek fel, esetleg a hónap végén derült ki, hogy sokkal többet használták a futárszolgálatot, mint eredetileg tervezték.

A Fuvarkontrollt az üzleti életben immár kilenc éve beváltan működő Kenguru Boy Kft. hozta létre, amely eddig piacvezető cégek részére nyújtott minőségi szolgáltatást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik