Belföld

Már nyolc budapesti kerületben a Chello – A szélessávú internet-szolgáltatás már Erzsébetvárosban is elérhető

A chello broadband nv (chello), a világ egyik vezető szélessávú internet-szolgáltatója Budapest VII. kerületében, Erzsébetvárosban is megkezdte tevékenységét.

A chello broadband 2000. novemberétől van jelen Magyarországon. A nagysebességű, állandó internetelérést biztosító szolgáltatás fix havi díjért, a UPC kábeltelevíziós hálózatán keresztül elérhető. A chello broadband szolgáltatásait jelenleg a főváros 8 kerületében (I., II., IV.,VII., XI., XIII., XIV, XVII), Budaörsön és Miskolc egész területén kínálja előfizetői számára.
A chello 24 órás, nagysebességű internet-szolgáltatást kínál 10 900 Ft-os fix havi díjért. Mivel felhasználói a világhálóval a kábelhálózaton keresztül lépnek kapcsolatba, az internetezés nem foglalja a telefonvonalat és nem terheli a telefonszámlát, s így nem kényszerít éjszakai böngészgetésre. A chello előfizetői egy e-mail címet és öt aliast, valamint 10 MB webtárhelyet kapnak saját honlapjuk elhelyezésére. A szélessávú kapcsolat a hagyományos modemes elérésnél sokkal gyorsabb adatátvitelt biztosít, az állandó kapcsolat és a fix havi díj pedig lehetővé teszik, hogy az előfizetők hosszabb ideig szörfözzenek és gyakrabban kapcsolódjanak az internetre. Az újszerű internet-kapcsolathoz a chello gondosan válogatott szélessávú tartalommal készülő, exkluzív, magyar nyelvű portált is biztosít előfizetői számára.

A chello internet-szolgáltatás a UPC korszerű kábelhálózatán keresztül elérhető, de az internet-előfizetésnek nem előfeltétele a UPC kábeltelevíziós kínálatának igénybevétele. Az állandó on-line kapcsolatot biztosító internet-szolgáltatást legegyszerűbben a http://www.chello.hu weblapon, a 06-40-333-872-es kék számon, illetve a UPC ügyfélszolgálati irodáiban lehet megrendelni.

A chello év végéig tartó akcióiban kedvező feltételekkel lehet előfizetni a szélessávú internet-szolgáltatásra. Azoknak, akik 2001. december 31-ig két évre előfizetnek a szolgáltatásra, az első évben a bruttó 10900 Ft havi díj helyett havi 9900 Ft-ot kell csak fizetniük. Ráadásul a chello az idén még eltekint a 25000 Ft-os egyszeri bekötési díjtól is. Egy másik, folyamatban levő decemberi akció keretében pedig a chello szolgáltatásra előfizetők webkamerát kapnak ajándékba.

chello broadband nv
A chello broadband nv., Európa vezető szélessávú internetszolgáltatója, több mint 500.000 előfizetővel rendelkezik Európa nyolc országban: Norvégiában, Svédországban, Franciaországban, Ausztriában, Belgiumban, Hollandiában, Magyarországon és Lengyelországban. A chello broadband nagysebességű, állandó internetelérést biztosít fix havi díjért, lehetővé téve a rendkívül gazdag szórakoztató és informatív tartalomhoz való könnyű és gyors hozzáférést. A chello szolgáltatása a könnyen kezelhető, helyi nyelven íródott, gondosan válogatott helyi, nemzetközi szélessávú tartalommal készülő portálján keresztül érhető el. A chello broadband a United Pan-Europe Communications N.V. leányvállalata, a UPC Média Divízió része.

A chello 2000. novemberétől elérhető Magyarországon, szolgáltatásait jelenleg a főváros 8 kerületében (I., II., IV., VII., XI., XIII., XVII) Budaörsön és Miskolc egész területén kínálja előfizetői számára a UPC Magyarországon kábelhálózatán keresztül.

UPC Magyarország

A UPC Magyarország Kft. a legnagyobb szélessávú távközlési társaság hazánkban. Tulajdonosa Európa legnagyobb szélessávú távközlési szolgáltatója, az amszterdami székhelyű United Pan-Europe
Communications N.V. (UPC), mely a kontinens 17 országában és Izraelben csaknem 9 millió előfizetőnek nyújt a hagyományos kábeltelevíziózás mellett több helyen internet- és telefon-szolgáltatást is.

Összesen 10,9 millió háztartást elérő szélessávú kábelhálózatain a UPC televíziós, internet- és telefon-szolgáltatásokat kínál, főként egyéni előfizetők számára. Lakossági szolgáltatásait a 2001. harmadik negyedévi adatok alapján 7,1 millió kábeltévé-, 446 ezer telefon-, 476 ezer internet- és 50 ezer digitális kábeltelevíziós előfizető, illetve Kelet-Közép-Európában 413 ezer digitális műholdas televíziós (DTH) előfizető veszi igénybe.

A UPC-részvények nyilvános tőzsdei bevezetésére 1999 februárjában került sor (Euronext Amszterdam: UPC, NASDAQ: UPCOY). A UPC a denveri székhelyű UnitedGlobalCom Inc. (NASDAQ: UCOMA) leányvállalata. A Microsoftnak mintegy 8 %-os részesedése van a UPC-ben.

Megjegyzés a szerkesztőknek: a “chello” mindig kis betűvel szerepel.

További információ:

Szűcs László Sajtókapcsolati igazgató
UPC Magyarország
tel.: 06 (20) 365-0818
E-mail: szucs.laszlo@upc.hu

chello
Rózsa Gyöngyi
Ügyféligazgató
Noguchi & Peters
tel.: 312-7289
eMail : gyrozsa@noguchi.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik