Belföld

Békesi a tartós munkanélküliségről II. – Pénzügyminiszterek klubja

24.hu
24.hu

2001. 12. 17. 08:39

[FN] A rendszerváltást követő gyökeres társadalmi, gazdasági átalakulás egyik legkeservesebb élménye és legtöbb veszteséget okozó változása a tömeges munkanélküliség megjelenése volt Magyarországon. Ez volt a múlt héten kezdődött és a most befejeződő kétrészes cikk alapgondolata. Az átalakulás elkerülhetetlen veszteségei közül ugyanis - ezek az úgynevezett transzformációs veszteségek - talán ez dolgozható fel a legnehezebben az érintettek körében, és ez okozza napjainkban is a jövőbeni bizonytalanság egyik lényeges forrását. A cikk folytatása a Magyar Hírlapban Az első rész...
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.