Belföld

Otthon-Automatizálás

Megnyílt internetes áruházunk! Azon kedves látogatóinknak adunk segítséget és online rendelési illetve vásárlási lehetőséget, akik otthonuk kényelmét,biztonságát szeretnék még tökéletesebbé tenni.

Termékeink beszerelése nem igényel különösebb technikai felkészültséget, így mindenki saját maga elvégezheti.
Ki ne szeretné lakását a lehető legkényelmesebbé tenni? Reggelente lágy zeneszóra ébredni, érezni az éjszakai alacsonyabb hőmérséklet után a kellemes meleget a lakásban, miközben a redőnyök felhúzódnak. Mindehhez Önnek ki sem kell kelnie az ágyból. Majd a zamatos kávéillatot követve kisétálni a konyhába, az ablakból látni, ahogy a kerti öntözőberendezés beindul és a fűszálakon legördülő vízcseppeken megcsillan a felkelő nap első sugara, és ezt nap, mint nap újra átélheti. Ez nem álom! Ez már valóság….

A fogyasztói elektronika napjainkban a drámai változások korát éli. Egyre több és több kifinomult berendezés válik mindennapi életünk fontos részévé, a háztartásban előforduló eszközök nagy része is tartalmaz valamilyen (többé-kevésbé intelligens) elektronikát.

Ezzel párhuzamosan növekvő igény mutatkozik készülékeink működtetésének, használatának egyszerűsítésére, a biztonság, a kényelem és az irányíthatóság összhangjának szem előtt tartásával.

Az intelligens otthon koncepciójának célja, hogy ezeket a független elektronikus rendszereket egy egységesen kezelhető, egymással összehangoltan működő egységgé olvassza össze. A komplex rendszerek magukban foglalják a világítás, hűtés-fűtés, páratartalom szabályozás, teljes biztonságtechnika, veszélyhelyzetek lekezelése, háztartási berendezések, videomegfigyelés, szórakoztató elektronika, számítástechnika, kaputelefon és telefonrendszer, redőny- és kapuvezérlés, uszodatechnika, öntözőberendezés, szauna, pezsgőfürdő és egyéb kényelmi berendezések irányítását. A felhasználó felé látszó kezelőfelület lehet egyszerű nyomógomb, hagyományos TV készülék – a rendszert távirányítóval kezelve -, egy hagyományos, cordless, vagy mobil telefonkészülék, számítógépes monitor, fali érintőképernyő, vagy akár az Interneten keresztül elérhető távoli számítógép.
A PowerHouse X-10 vezeték nélküli rendszer elemeinek segítségével lakásunk összes elektromos berendezése pillanatok alatt távvezérelhetővé tehető, működtetésük automatizálható. Számtalan multimédiás, biztonságtechnikai és kényelmi fumkciót valósíthatunk a rendszer komponenseinek segítségével.

Tengerentúli megfelelőik óriási sikere annak köszönhető, hogy a termékek kész házakba, lakásokba technikai előképzettség nélkül, utólag is beépíthetők. Az eszközök ugyanis a 230V-os hálózaton keresztül kommunikálnak. Egyszerűen csak csatlakoztatni kell őket a 230V-os hálózathoz, hozzájuk pedig a vezérlendő háztartási berendezéseket.

A PowerHouse X-10 rendszer jellegéből adódóan tetszőlegesen bővíthető, átalakítható. Elindulhatunk pl. egyetlen univerzális távirányító megvásárlásával, majd egy komplett számítógéppel vezérelt biztonsági és automatizálási rendszerré bővíthetjük alkalmazásunkat anélkül, hogy bármit is át kellene alakítani a lakásunkban.

Cégünk mindezek megvalósításában nyúj segítséget Önnek!
info@plastrend.hu
http://www.plastrend.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik