Belföld

A Nestlé legújabb kiállítási rendszeréről

"Ne játssz az étellel!" - gyakran hangzik el ez a mondat a szülők szájából. A Nestlé Magyarország bébiétel részlege a Multi M Stúdió által készített interaktív multimédiás játékot...

“Ne játssz az étellel!” – gyakran hangzik el ez a mondat a szülők szájából. A Nestlé Magyarország bébiétel részlege a Multi M Stúdió által készített interaktív multimédiás játékkal viszont, ha modern formában is, de ennek ellenkezőjére bíztatja a felnőtteket. A játék célja, hogy megismertesse a cég bébiételeit, melyek modern, hipoallergén összetételükkel hozzájárulnak, hogy a legkisebbek egészségesen nőjenek fel. A játék során megismerhetjük, milyen eredmények rejlenek a Nestlé szlogenje mögött: nagy tapasztalattal a kicsik táplálásában.
A játék egy puzzle megoldásával kezdhető el, mely akadály sikeres leküzdése után típustól függően 5 vagy 7 szakmai és általános műveltségi kérdésre kell kiválasztásos módon válaszolni. A játék, céljának megfelelően nagyon informatív, a helyes válaszokat minden alkalommal ismerteti, könnyen rögzülő hatékony ismeretátadást biztosítva. Használható konferenciákon, szakmai bemutatókon, kiállításokon, új minőséget hozva a B2C kapcsolatok fejlesztésébe, bővítésébe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik