Belföld

Átadták a V-net flash verseny díjait

A V-net, a Vivendi Telecom Hungary internetszolgáltatója október elsején kiosztotta, a július végén indult flash animációs verseny díjait.

A versenyre csak Magyarországon alkotó flash animátorok nevezhettek Egy pályázó csak egy pályamunkával pályázhatott a versenyre. Felső Gábor a V-net igazgatója elmondta: a verseny célja az volt, hogy hozzájáruljon az Internet használat hazai elterjedéséhez és támogassa azokat, akik munkáikkal alakítják -akár hobby szinten is- az Internet kultúra fejlődését Magyarországon.
A verseny feltétele volt, hogy az animációk nem tartalmazhattak olyan karakterisztikus elemeket, amelyeket az alkotó, eddigi munkájában már felhasznált, vagy azt más alkotók korábban publikálták. Továbbá a pályázat anyagának eredetiségét a szerző a mellékelt forrásfájlokkal igazolni tudja.
A szakmai zsűri 3 szempont alapján pontozta a kiválasztott pályaműveket Az első volt az egyedi ötlet, a dinamizmus és végül a figyelemfelkeltés. Ezeknek a szempontoknak leginkább a hajdúnánási Szathmári Zoltán pályaműve felelt meg. A második Farkas Attila szegedi versenyző, harmadik a győri Fülöp Viktor munkája lett. A közönségdíjat Farkas Attila kapta. Az első helyezett egy számítógépet kapott. A második nyertes egy V-net Matrix csomagot 12 hónapra, a harmadik pedig egy Wizard csomaggal lett gazdagabb. A közönségdíjas versenyző a Miskolc-Lillafüredi Palotaszállóban tölthet el egy kellemes hétvégét. A V-net igazgatója a versenyt értékelve elmondta, hogy a küzdelem szoros volt és a zsűrinek nem volt egyszerű dolga, mert nagyszerű pályamunkák érkeztek.

További információ:
www.vnet.hu
Bartkó Mária
Tel: 236-15-42
Email:bartkom@vivendi.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik