Belföld

A Europay kinevezte új Magyarországért és Horvátországért felelős regionális üzleti igazgatóját

A Europay International, - Európa vezető fizetési rendszere Zdenek Housert nevezte ki új, Magyarországért és Horvátországért felelős regionális üzleti igazgatójának.

Zdenek Houser (34) legfőbb feladata a két országban egyre nagyobb számban található tagbankokkal való kapcsolattartás és a kapcsolat erősítése.
Zdenek Houser 1996-ban csatlakozott a Europay Internationalhez, mint az Oroszországért, Ukrajnáért, Belorussziáért, a Cseh Köztársaságért és Szlovákiáért felelős technológiai igazgató. Azóta számos vezető beosztásban dolgozott a chip alkalmazás és az m/e-commerce terén. Új pozíciója mellett Zdenek Houser továbbra is felelős az összes, a kelet-európai régióban bevezetett új technológiáért és termékért.
Zdenek Houser a cseh Műszaki Egyetem elektrotechnikai szakán végzett 1990-ben. Anyanyelvén, a csehen kívül angolul, franciául és oroszul beszél. Szabadidejét két gyermekének szenteli. Kedveli a sportokat és az utazást.

A waterlooi (Belgium) központú Europay International az elsőszámú cég Európában, mely fizetési és ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal látja el, több mint 9000 Tagbankját. Jelenleg a Europay 278,5 millió (Maestro, eurocheque, Cirrus és Eurocard-MasterCard) kártyája nyújt terhelési- és hitel szolgáltatásokat Európában és szerte a világon. A Europay kártyák birtokosai előtt nyitva áll Európa legnagyobb készpénzfelvételi hálózata, amely 43 országban működő, több mint 296.000 bankjegykiadó automatából áll. A MasterCard Internationallel kötött szövetségének köszönhetően a Europay különböző bankkártya termékeit világszerte 580.000 bankjegykiadó automata és több mint 21 millió POS terminál fogadja el. A Europay International web oldala a http://www.europay.com címen további információval szolgál a cég termékeiről és szolgáltatásairól, és bemutatja, hogy a Europay milyen módon nyújt támogatást és irányítást a Tagbankoknak a virtuális kereskedelem, a chip technológia, a biztonság és kockázat kezelés, valamint az euró terjedése terén.

További információ:
Zöldi Tünde Heart Communications
Tel. 302-5354
Fax 269-0296
tunde.zoldi@heart.matav.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik