Belföld

A müncheni Systems 2001 szakvásár kiállítója a Qualysoft Rt.

Október 15-19-ig Münchenben várja a szakembereket a Systems 2001 szakvásár. Magyarországról a Qualysoft Informatikai Rt. mutatja be szolgáltatásait - egyedüli magyar kiállítóként.

Október 15-19-ig Münchenben várja a szakembereket a Systems 2001 Nemzetközi Információ-technikai, Telekommunikációs és Új Médiák Szakvására. Magyarországról a Qualysoft Informatikai Rt. mutatja be szolgáltatásait – egyedüli magyar kiállítóként – az A2-es csarnok 535-ös standján.

A Qualysoft évekkel ezelőtt megfelelően reagált Nyugat-Európa országainak, elsősorban Ausztria és Németország piaci igényeire, ahol erős hiány mutatkozott informatikai szakemberekből. A gyors fejlődésnek köszönhetően jelenleg a cégcsoport budapesti, veszprémi, bécsi és müncheni irodákkal rendelkezik, melyek tevékenységét az elmúlt évben létrejött budapesti részvénytársaság fogja össze. A belső folyamatok kialakítását követően a cég hazai szereplése mellett külpiaci tevékenységére is nagy hangsúlyt fektet. Ez alapozta meg azt a döntést, miszerint a Qualysoft Rt. kiállítóként bemutatkozik a müncheni szakvásáron, ami B2B vásárként elsősorban a cégek döntéshozói számára jelent kiváló szakmai fórumot.
A kiállításon résztvevő munkatársak felkészítésére nagy hangsúlyt fordít a cég, így egy német nyelvű “Messetraining”-en – vagyis kiállítási tréningen – sajátítják el a hatékony kapcsolatteremtési és értékesítési stratégiákat.
A Qualysoft Informatikai Rt. célja magyar szakemberek külföldi tapasztalatszerzésének biztosítása ill. hazánk és az Európai Unió közötti technológiai transzfer előmozdítása, mindez természetesen új ügyfelekkel kialakított üzleti kapcsolatok révén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik