Belföld

Lépéselőnyben az EuroWeb

Az egyre közeledő távközlési liberalizáció várhatóan közelebb hozza az internet és a távközlési szolgáltatások területeit, megjelennek az integrált kommunikációs szolgáltatások, amelyeknél a technológiai hátteret automatikusan biztosítva, költséghatékonyságukkal, gyors megvalósíthatóságukkal teremtik meg az új versenyszabályokat.

Az internet világában minőségi – főként bérelt vonalas – internet-szolgáltatásairól ismert EuroWeb Rt. új szolgáltatásaival előrevetíti ezeket a lehetőségeket, így a gyorsaság, a professzionális üzleti kommunikáció és az integrált szolgáltatások alkalmazása nem költségként, hanem megtakarításként jelenik meg már ma is. Az idő pénz – az EuroWeb célja, hogy partnerei a leggyorsabban kerüljenek versenytársaik elé a kommunikáció területén is.
A legmodernebb IP technológián alapuló Voice+ és NeoPhone szolgáltatások kedvezményes külföldi-, és belföldi távolsági telefonálást és faxolást tesznek lehetővé, ahol nincsen kapcsolási díj, a számlázás másodperc alapon történik és 30-50%-kal csökkenhetők a telekommunikációs költségek.
A WaveNet szolgáltatás szélessávú internet-hozzáférést biztosít akár 2 napon belül vállalatoknak és ideiglenes hozzáférést igénylő rendezvényeknek.
A WebMatrix termékcsalád bérelhető elemekkel teljes vállalati portálrendszer létrehozását teszi lehetővé akár egy hét alatt – előre kalkulálható havidíjakon.

Ahhoz, hogy folyamatosan bővülő integrált és értéknövelt szolgáltatásokra való igények továbbra is professzionális módon legyenek kiszolgálva, természetesen nem csak technológiai, hanem humán erőforrás fejlesztésekről is gondoskodott az EuroWeb Rt.. Szeptember elsejétől Pórffy András tölti be a cég termékfejlesztési igazgatói posztját, aki a nemrégiben az EuroWeb-be olvadt Írisz Multimédia Kft. ügyvezetői székéből érkezett. Pórffynak, a hazai internet egyik legismertebb úttörőjének nevéhez nem kisebb dolgok fűződnek, mint az első hazai internetes közvetítés, vagy az első mikrohullámú hozzáférés kiépítése. Zámbó Árpád szeptember elsejétől a kereskedelmi igazgatói feladatokat látja majd el. Zámbó a Nextra kezdeti gyors sikereinek egyik kulcsfigurája volt. Horváth Szabolcs üzletágvezető júliusban csatlakozott a céghez, és a jövőben az integrált szolgáltatásokért lesz felelős. A szakember korábban az econet.hu Rt. üzletfejlesztési igazgatója volt, ahol a webes alkalmazások területén ért el jelentős sikereket. Az EuroWeb tulajdonában lévő Internetto Rt. vezérigazgatói posztját 2001 júliusától Wavrik Gábor tölti be, aki az elmúlt tíz évben a bankszektorban dolgozott magas beosztásban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik