Belföld

Lakásbiztosítást gyorsan és egyszerűen!

Szeptember 19-étől új szolgáltatást kínál a Generali-Providencia Biztosító honlapja. Azon ügyfeleink, akik rendelkeznek internet hozzáféréssel, és gyorsan, kényelmesen szeretnének lakásbiztosításhoz jutni, a Generali-Providencia honlapján megköthetik új lakásbiztosításukat. A szolgáltatás egyszerű, gyors és biztonságos.

Az ügyfelek a biztosító honlapjára bejelentkezve (www.generali.hu/lakas) juthatnak el a díjszámítási lehetőséghez. Itt, a megfelelő alapadatok megadása után, tájékoztatást kapnak arról, hogy a biztosító által kínált módozatok (Bázis, Ideál, Optimál) esetén, mekkora biztosítási díjat kell fizetniük. Amennyiben az ügyfél úgy dönt, hogy megköti a biztosítást, internetes kapcsolata áthelyeződik egy biztonságos csatornára, ami garantálja, hogy a továbbított adatok harmadik személy számára ne legyenek hozzáférhetők.
Ezen a biztonságos kapcsolaton keresztül megadja a biztosítás megkötéséhez szükséges további adatokat. Ezt követően megtekinti, esetleg kinyomtatja magának a biztosítási ajánlatot, elolvassa a biztosítási feltételeket és az ügyféltájékoztatót. Amennyiben ezek után az “elfogadom” gombra kattint, biztosítási szerződése az ügyfél által megadott időponttal lép hatályba.
Az ajánlat beérkezését a megadott e-mail címre küldött ajánlat elfogadó levéllel jelzi vissza a biztosító. Az ügyfél megkapja a biztosítási szerződéséről készült kötvényt és az első díjrészlet befizetéséhez szükséges csekket, melyet nyolc napon belül kell befizetnie. Azaz a szolgáltatás interneten keresztül nem igényel fizetést, erre postai vagy banki úton nyílik lehetősége.

További információk: www.generali.hu/lakas

Ajánlott videó

Olvasói sztorik