Belföld

Egy éves a Sconto

Egy éves születésnapját ünnepli a Sconto Bútor, amely első hazai áruházát 2000. szeptemberében nyitotta meg Budapesten, a IX. kerületi Gyáli úton. A német bútoráruház az ünnep alkalmából különleges vásárlási kedvezménnyel szeretne vevőinek kedveskedni. Az áruházat szeptember 14. és 17. között felkeresők 10 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak. A Sconto áruháznak az első évben negyedmillió látogatja volt.

Egy éve nyitotta meg kapuit az első Sconto Bútoráruház a fővárosban. A német bútorkereskedelmi lánc középkategóriás áruházlánca a térségben Németországon kívül Cseh és Lengyelországban van jelen. A magyarországi első születésnap alakalmával az áruház szeretné mindazokat megajándékozni, akik bizalmukkal tüntetik ki, ezért négy napon át, szeptember 14-17-ig 10 százalék kedvezményt kínál minden bútorára.
A Scontoban legnagyobb részt hölgyek (42 %), párok (41 %), kisebb részt pedig férfiak (17 %) vásárolnak. A vásárlást megelőző felderítő látogatásban viszont egyértelműen a párok járnak az élen (50 %). Az első év során a bútorház rendszeresen visszatérő vevőkört is kialakított. A nyár végén egy új szolgáltatást is elindított a Sconto, gondolva a vidéki lakosokra is. Augusztusban és szeptemberben négy alkalommal indít buszt Győrből, amely Tatabánya érintésével ingyen hozza a látogatókat az áruházba, majd szállítja haza.
A működés első hónapjainak sikerei alapozták meg azt a döntést, miszerint a Sconto Bútor 2001. novemberében megnyitja második áruházát a főváros XIII. kerületében, az Esztergomi úton.

További információ:
NetAktív Kommunikációs Ügynökség
Weichinger Nóra
Tel: 320-8192
e-mail: wnora@netaktiv.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik