Belföld

Művészetek Völgye Kapolcson

A fesztivál tíz napja alatt (júl. 27-aug.5.) negyven helyszínen közel 250 programban 2500 művésznek tapsolhatnak az ide látogatók.

Művészetek Völgye Kapolcson 1Negyven kiállítás, tizenöt különféle színházi produkció, hatvan komolyzenei koncert, világzene színpad, jazz-estek, gyermekprogramok, játszóházak, táncházak, báb- és utcaszínházi találkozó várják az érdeklődőket. Külön figyelmet érdemel a Vigántpetendi általános Kézműves és iparművészeti vásár, ahol nyolcvan kiállító portékáit tekinthetik meg. Kapolcson harmadízben kerül sor az Országos Fazekas és Keramikus találkozóra és vásárra.

Néhány név a fellépők hosszú sorából:

Kincses Veronika, Gregor József, Kertesi Ingrid, az Új Színház M. Kagel: A Népszónok című előadással, Komédium Színház, Földes László (Hobó) és barátai, a Brass in the Five rézfúvós kvintett, az ESP Group, Cseh Tamás, Másik János, Sebő Ferenc, Boban Markovic és zenekara, a Temesvári Csiky Gergely Színház, a Beregszászi Illyés Gyula Magyar Nemzeti Színház, Gulyás Dénes-Vigh Andrea, a Hot Jazz Band, a Besh o Drom, Merlin kommandó, Kaláka, Budapest Ragtime Band, a marokkói Chalaban, az egyiptomi Alexandria Group.

Árak:

– A minden rendezvényre szóló napijegy: 800 Ft

– A 10 napra érvényes völgybérlet: 6000 Ft

– A hétvégi bérlet (júl. 27-29. és aug. 3-5.): 2000 Ft

– Gyerekeknek, katonáknak, nyugdíjasoknak belépés féláron

– A Művészetek Völgye polgárainak ingyenes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik