Belföld

Új Sybase fejlesztés

A napokban mutatták be a Sybase - iAnywhereSolution legújabb, mobil és hordozható eszközökön működő fejlesztését.

Dinnyés Ferenc, a Sybase termékeket forgalmazó Axis Kft. műszaki igazgatója elmondta: a Sybase megoldás célja, hogy az üzletkötők és vállalatvezetők munkáját megkönnyítsék. A fejlesztés által egyszerűbben, könnyebben és gyorsabban lehet kapcsolódni a vállalati adatbázisra a világ bármely pontjáról. A kívánt adatok gyors és pontos letöltése után a lokálisan végzett módosítások, új megrendelések felvitele és engedélyezése egy szinkronizációs lépést követően kerül vissza központi adatbázisba. A hálózati feladat-nyilvántartó rendszer a személyes és csoportos feladatok szétosztását, és a végrehajtás csoportosítását valósítja meg.
A Sybase megoldás teljes SQL környezetet biztosít a hordozható rendszerekhez. A mobil alkalmazás fejlesztése során csak az igényelt adatkezelő modulokat kell beépíteni, ezzel növelhető az adatok számára fenntartott terület nagysága. E mellett az új rendszer kétirányú adatszinkronizációra képes.
A Sybase nyílt, más rendszerekhez kapcsolódó fejlesztéseit többek között a Nokia, az Ericcson, a Samsung is beépítette termékeibe. A rendszert felhasználók köre egyre bővül a Fedex, a Hilton, a Siemens mellett a Chrysler a Codac és az US Post és számos nagyvállalat alkalmazza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik