Belföld

Az INFO 2001 kiállításon mutattuk be, és most Budapest után Székesfehérváron is elindítottuk ADSL szolgáltatásunkat!

Csomagjainkat egy hónapig havidíj-mentesen bárki kipróbálhatja. A szolgáltatást azokon a területeken tudjuk nyújtani, ahol az alaphálózati szolgáltató (telefonszolgáltató) felkészítette rendszerét az ADSL technológiára.

Az ADSL használata jelenleg Budapest és már Székesfehérvár legnagyobb részén is lehetséges, később pedig a telefon-háttérszolgáltatók fejlesztéseitől függően az egész ország területén elérhetővé válik.

Három csomagot állítottunk össze, hogy minél több leendő felhasználó találja meg a neki megfelelő Internet-elérést. Szolgáltatásunk fő eleme a megszakításmentes kapcsolat, és – hazánkban egyedülállóan – a fix IP cím, melynek köszönhetően az Üzleti ADSL csomagot választó partnereink akár teljes hálózatukat rákapcsolhatják az ADSL vonalra, ezzel a mintegy bérelt vonalként működő kapcsolattal csatlakozhatnak a Világhálóra.
Az Irodai ADSL csomag tervezhető költségű Internet-elérést tesz lehetővé kisebb vállalkozások, irodák számara.
A Családi ADSL csomagot pedig azon családok számára ajánljuk, ahol az Internet használata mindennapos tevékenységgé vált, megfizethető, csupán havi nettó 9990 forintos havidíjért.
Különleges kedveszményként az EnterNet ADSL csomagokat bárki havidíj-mentesen (kiépítési díj ellenében) kipróbálhatja 1 hónap időtartamra.
Az ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line – aszimmetrikus digitális előfizetői vonal) technológia segítségével a hagyományos vagy ISDN telefonvonal, mint átviteli eszköz nagysebességű digitális vonallá alakul át. Ez lehetővé teszi, hogy a kapcsoltvonali eléréshez képest 7-szer gyorsabban internetezhessünk külön vonal kiépítése és telefon-forgalmi díj nélkül. (Az “aszimmetrikus” jelző tartalmilag azt jelenti, hogy az Internet-kapcsolatnál a le- és feltöltési sebesség különböző.)

EnterNet 2001 Kft.
Az EnterNet 2001 tavaly februárban alakult országos szintű Internet-szolgáltatásra. Teljes egészében magyar tulajdonú cég, így nem befolyásolja egy külföldi anyavállalat esetleges piaci pozíció-változása. Az országos hálózat kiépítésébe, a cég központjának kialakításába és a technikai háttér megteremtésébe eddig mintegy egymilliárd forintot fektettünk. Hálózati infrastruktúránkat szinte teljes egészében a Lucent Technologies és az Avaya eszközeire alapoztuk, hiszen a megbízható szolgáltatáshoz természetesen megfelelő eszközháttérre van szükség. Terveinkben szerepel, hogy ez év végére elérjük a 20 ezer előfizetőt, s rövid időn belül az elsők közé kívánunk kerülni a hazai Internet-szolgáltatók ranglistáján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik