Belföld

Hogy is legyen? Ha gond a pénz? Ha a pénz gond?

Vajon a szakértőkön kívűl, ki ne találkozott volna azzal a kinzó és kellemetlen helyzettel, hogy valami olysmiről döntsön, amiről fogalma sincs?

Ez az aktuálisan égető probléma hívta életre,és erre a kihívásra ad választ újjonan megalakult NEFI-NET cégcsoport és együtt működő partnerei, pénzügyi területen. Változó gazdasági helyzetünkben,nap mint nap olyan szabályozók, és kihívások érik a mai gazdaság szereplőit, legyen az akár vállalat vagy magánszemély, amit szinte lehetetlen követni.Közülünk a multik még csak csak megengedhetnek maguknak specialistákat, de egy kisebb cégnél nem csak gazdaságtalan, hanem értelmetlen is. Nem beszélve arról,mit tehet az egyszerű állampolgár,a családfő?
Egy egyszerű példát szeretnék említeni. Itt van pl. a távhőtörvény. Csak Budapesten 400000 családot érint. Felméréseink alapján talán viszont 2%-uk se tud létezéséről.
Nem beszélve annak anyagi következményeiről. Ugyanakkor létezik egy egyszerű pénügyi konstukcíó 30%-os állami támogatás mellet, amivel akár a teljes felújítás költsége fedezhető ugyan anyiért. Csak hát nem ismerik az emberek, vagy nem tudják mire jó. Sok kíváló lehetőség van amivel ha tudnának élni sok százezer forintot lehetne megtakarítani, sok területen.
Célunk az, hogy mindenkihez eljusson a számára legmegfelelőbb megoldás legyen bármi a probléma. Tekintettel arra, hogy a szolgáltatás díjmentes, azt mindenki igénybe tudja venni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik