Belföld

Készen a jövő kihívásaira: arculatváltás a Mirai Interactive-nál

A Mirai-nál végbement arculatváltás egy, a cég életében új szakasz kezdetét hivatott fémjelezni.

A Mirai Interactive az elmúlt év során a hazai internetes ügynökségi piac egyik meghatározó szereplőjévé vált, melyet a cég pénzügyi eredménye és a mirai csapat nagymértékű bővülése is tanúsít. Elérkezett az idő, hogy az interaktív ügynökség eddig csak a munkatársak és az ügyfelek számára érzékelhető dinamikus fejlődését egy új arculattal szélesebb körben kommunikálja. A legújabb internetes irányzatok hangulatát idéző megjelenés a mirai munkavégzésére jellemző precizitást, rugalmasságot valamint a kínált és alkalmazott komplex megoldásokat hivatott sugallni.

Az arculatváltás a Mirai-ra jellemző minőségi munkavégzést érzékelteti az ügyfelekkel, partnerekkel valamint az interaktív kommunikációs piac résztvevőivel. A Mirai Interactive célja, hogy megrendelőivel továbbra is egy hosszú távú partneri viszonyt alakítson ki, amely során összetett online megoldásokkal járulhat hozzá a kitűzött kommunikációs és marketing célok eléréséhez. Mindemellett a cég kitart régi elvei mellett is: hiszi, hogy munkájával aktív és értékes szereplője lehet a hazai internetes piacnak, és a tevékenysége során szerzett tapasztalataival részt vehet annak pezsgő és színes gazdasági területté formálásában.

A változás legszembeszökőbb jeleit a megújult mirai honlapon lehet tetten érni, amely az arculatváltás irányvonalait követő, az új céges arculati elemekből építkező design tervek alapján készült el. A honlap a Mirai megalapulása óta a negyedik a sorban, s mint a cég neve is jelzi (a “mirai” japánul jövőt jelent), az ügynökség kreatív csapata mindvégig jövőbemutató, a konzervatív elemeket elvető látásmóddal alakította ki az oldalt.

Szeretettel ajánlja hát magát új ruhában is, töretlen lendülettel és stabil belső egyensúllyal,

a Mirai Interactive csapata.

Az online megoldások piacán 4 éve jelen lévő, dinamikusan fejlődő Mirai Interactive a magyar internetes piac egyik meghatározó vállalkozása. A nemzetközi trendekhez és a hazai elvárásokhoz alkalmazkodó szolgáltatásportfoliójával a Mirai az interaktív megoldásokhoz szükséges öt területen – webes fejlesztések, online kommunikációs tanácsadás, multimédia, intranet /extranet fejlesztések, ePR és online marketing megoldások – áll ügyfelei rendelkezésére.

További információ:
Ditz Edit
Kommunikációs igazgató
Mirai Interactive
Tel.: 354-7082
E-mail: edit.ditz@mirai.hu
www.mirai.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik