Belföld

Éttermi kritikai site-ot indított az econet.hu

Az econet.hu Rt. gondozásában indult el a www.vendegoldal.hu honlap, amely - a folyamatosan frissülő éttermi és kávéházi adatbázis mellett - olyan kritikai fórumot is tartalmaz, ahol a vendégek bírálhatják vagy dicsérhetik a vendéglátóhelyeket. Értékelhetik a felszolgálás minőségét, a kínálatot, közkinccsé tehetik tapasztalataikat, elemezhetik az ár/minőség összefüggéseit.

Értékelhetik a felszolgálás minőségét, a kínálatot, közkinccsé tehetik tapasztalataikat, elemezhetik az ár/minőség összefüggéseit.

Az econet.hu Rt. a www.vendegoldal.hu honlapot elsősorban azoknak szánja, akik szeretnek biztosra menni, és nem bízzák a véletlenre, hogy hol, mit és milyen körülmények között reggeliznek, ebédelnek vagy vacsoráznak. Akiknek nem elég egy jól hangzó név, de arra is kíváncsiak, hogy kedvenc ételükhöz kínálnak-e megfelelő fajtájú és hőmérsékletű bort, akiknek fontos, hogy van-e az adott étteremben vegetáriánus menü, kártyaelfogadás, nem dohányzó részleg vagy éppen gyermek etetőszék. Olyan vendégeknek, akik nemzeti specialitásokra vágynak, kerthelyiségben szeretnének vacsorázni vagy éjfélkor szeretnének elkölteni egy gyertyafényes vacsorát.
A különböző napi- és hetilapok éttermi kritikáival szemben ezen a honlapon valóban a vendég véleménye jelenik majd meg. Lehet vitatkozni arról, hogy hol jobb a vadas zsemlegombóccal vagy a gazpacho, hol mérik a legjobb csapolt Kilkenny-t, hol a legbarátságosabb a felszolgálás. A weboldal létrehozására az a felismerés indította a kezdeményezőket, hogy maguk is nap mint nap találkoznak a dilemmával: hova szervezzék üzleti és magántalálkozóikat, hogyan szerezzenek megbízható információkat az újonnan nyílt vagy régóta működő, ám még soha ki nem próbált helyekről.
A www.vendegoldal.hu folyamatos megjelenést biztosít Budapest – illetve a tervek szerint később Magyarország – ismert és kevésbé ismert vendéglátóhelyei számára, egyúttal lehetőséget teremtve a vendégeknek véleményük megjelenítésére. A folyamatos fejlesztés, az állandóan változó tartalom biztosítja, hogy egyre több információ és szolgáltatás jelenhessen meg a site-on. A www.vendegoldal.hu üzemeltetőinek célja, hogy a vendégek észrevételeiket azonnal – akár már az étteremből – elküldhessék, ezért hamarosan SMS-ben küldött vélemények fogadására is alkalmassá teszik a rendszert.

További információ:

Horváth Szabolcs, üzletfejlesztési igazgató
szhorvath@econet.hu, Tel: 371 2100, Fax: 371 2101

Várkonyi Ádám, project manager
avárkonyi@econet.hu, Tel: 371 2100, Fax: 371 2101

Ajánlott videó

Olvasói sztorik