Belföld

Multimédiás háttérképek Náray Tamás divatbemutatóin (készítette: Multi M Stúdió)

Náray Tamás a hazai divattervezés nemzetközileg elismert egyénisége mindig egyedi hangulatú, különleges bemutatókon prezentálja legújabb kreációit emlékezetes külsőségek között.

Náray Tamás a hazai divattervezés nemzetközileg elismert egyénisége mindig egyedi hangulatú, különleges bemutatókon prezentálja legújabb kreációit emlékezetes külsőségek között. Az új évezred első tavaszi bemutatóinak a különleges helyszíneken kívül a Multi M Stúdió által készített multimédiás háttérkép vetítés adta a pikantériáját, új dimenzióba helyezve az előadást.
A Kiscelli Kastélyban rendezett bemutatón a legújabb tavaszi kollekció darabjai, a Bara Hotel Fehér Szalonjában a különleges távol-keleti menyasszonyi ruhák tündököltek a hangulatot megadó multimédiás háttérképek előtt. A bájos manökenek felvonulása a szebbnél szebb ruhakölteményekben és a különleges díszlet adta összhatás láthatóan mély benyomást tett a hagyományos divatbemutatókhoz szokott közönségre. A multimédiás technika pedig lehetővé tette a rendezvények fő támogatóinak emlékezetes bemutatását, melyek sorában cégünk is szerepel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik