Belföld

Kiemelt Microsoft partner a Grepton Rt.

A Grepton Rt. bejelentette, hogy elnyerte a Microsoft Gold Certified Partner címet, s ezzel négyre bővült a szigorú követelményeket teljesítő Microsoft Támogatóközpontok száma.

A védjegyet elnyerő informatikai cég minden esetben olyan kiemelt Microsoft partnert takar, aki legkevesebb hét vizsgázott Microsoft-szakemberrel és a Microsoft szerver termékeinek alapos szakismeretével rendelkezik, valamint magas színvonalú terméktámogatási szolgáltatások nyújtására szakosodott.

Az 1977-ben alapított, professzionális informatikai szolgáltatásairól ismert Protomix szoftver üzletága ez év március 1-től Grepton Rt. néven, önálló cégként folytatja tevékenységét. Míg a Protomix holding-szervezetként, a Grepton – a cégcsoport többi tagjához hasonló módon – a tulajdonos-menedzsment vezetésével működik tovább. A szoftver üzletág az elmúlt öt év során olyan dinamikus fejlődésen ment keresztül, amely már önmagában is indokolttá tette az üzletág leválasztását és hatékonyabb módon történő működtetését.

“A Grepton kizárólag professzionális IT szolgáltatásokkal foglalkozik, licenc értékesítéssel nem. Ezért jelenti számunkra a Gold Certified Partneri cím elnyerése egyértelműen a kompetencia elismerését a Microsoft részéről.” – nyilatkozta Rónai Balázs, a Grepton Informatikai Rt. egyik vezetője. A Protomix infrastruktúra és rendszerfejlesztési projektjei során nagy ügyfél-elégedettség mellett végzi tevékenységét. A Greptonnál jelenleg több mint négyszerese a Microsoft által kitételnek szabott 7 vizsgázott Microsoft szakemberek száma: jelenleg 30 szakértő dolgozik üzemeltetési és támogatási területen és két éve végez nagyvállalatoknál szolgáltatási szint megállapodás (SLA) alapján outtasking tevékenységet. A cég munkatársai által letett Microsoft minősítő vizsgák száma közel 150, amely nagyságrenddel meghaladja a cím elnyeréséhez szükséges feltételeket. “Hivatalos Microsoft Támogató Központként a megszokott magas színvonalú szolgáltatási szintet szeretnénk elérhetővé tenni nagyvállalati ügyfeleink mellett immár közép- és kisvállalati ügyfeleink számára is.” – tette hozzá Rónai Balázs.

A Compaq és a Synergon után a Grepton és az ICON Gold Certified minősítével immár bármilyen nagyságú vállalat megtalálja a számára legmegfelelőbb szaktudással, üzemeltetési tapasztalattal rendelkező céget és szolgáltatást a Microsoft háttértámogatásával, aranyfokozatú partnereinél – hiszen szerver termékekre a Microsoft egyértelműen ezeket a cégeket ajánlja felhasználói számára.

További információval Süli András, a Grepton Rt. marketing igazgatója szolgál a 204-7730-as telefonszámon vagy az asuli@grepton.hu e-mail címen.
A céggel kapcsolatban bővebb tájékoztató a www.grepton.hu weboldalon olvasható.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik