Közélet

Sokkoló részletek a körúti szurkálásról

érmebolti rabló (érmebolti rabló)
érmebolti rabló (érmebolti rabló)

A rabló ötször szúrta meg az érmebolt alkalmazottját. A férfi a szomszédos üzletben kért segítséget, ekkor már erősen vérzett és sokkos állapotban volt.

Ahogy arról beszámoltunk, a férfi hétfőn délután 4 óra körül lépett be a VII. kerületi, Erzsébet körúton lévő érmeüzletbe. Kést rántott, pénzt követelt, szúrt, majd szaladt.  A rendőrség azóta is keresi.

„Bagóért” ölte volna meg

A rabló ellen emberölés kísérlete miatt indult eljárás. És valóban nem bízta a véletlenre, a boltos élete nem sokon múlt.  A Hír24 úgy értesült, a tettesnek ötször sikerült megszúrnia az üzletben dolgozó, harmincas évei elején járó férfit: kétszer a hasán, kétszer a hátán és egyszer a fején ejtett sebet – mindezt alig néhány másodperccel azután, hogy belépett az ajtón.

Úgy tudjuk, a késelő végül igen csekély zsákmánnyal hagyta el a boltot.

Kérte, hogy ne hagyják meghalni

Információnk szerint a rendőrséget a szomszédos telefonboltból hívták.  Az alkalmazottnak még volt annyi ereje, hogy átmenjen. Ekkor már erősen vérzett és sokkos állapotban volt. Segítségért kiabált, és azt kérte, ne hagyják meghalni. A fiatalembert a mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba. Úgy tudjuk, még most sincs teljesen „magánál”.

A bolt egyébként kedden nem nyitott ki.

A férfiról a rendőrség  hétfő este képet tett közzé, egy biztonsági kamera ugyanis rögzítette az utcán. Kérik, aki felismeri a tettest, vagy információja van a bűncselekményről, haladéktalanul tegyen bejelentést.


police.hu

A támadó 25-30 év közötti, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú. Sötétzöld, kapucnis felsőt, kék, koptatott farmernadrágot, sötét alapon, körben fehér mintás cipőt, és világos baseballsapkát viselt. A kapucnis felső hátrészén és bal első felén fehér felirat, illetve minta látható.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik