Közélet

Feladta magát Páva Zsolt lányának támadója

bilincs(210x140)(1).jpg (bilincs, )
bilincs(210x140)(1).jpg (bilincs, )

Kihallgatása már javában tart.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap kora délután közleményben tudatta, őrizetbe vették a keresett férfit. Tájékoztatásuk szerint a támadó vasárnap, 11 óra 20 perckor adta fel magát.

A fiatalembert égre-földe keresték a rendőrök, nyomravezetői díjat is kitűztek, akciókat, rajtaütéseket szerveztek, hiába, pedig a támadásnak már másfél hete. A hajtóvadászatban több körözött horogra akadt, köztük a megye legkeresettebb bűnözője is.

Már olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy alvilági emberek végeztek vele, és az is felmerült, hogy megfagyhatott bujkálás közben. Hogy  hol húzta meg magát mostanáig, egyelőre nem tudni.

Pécs polgármesterének lányára múlt héten rontott rá támadója a belvárosban. Eleinte beszélgetni próbált áldozatával, sikertelenül, végül erőszakoskodni kezdett vele. Nem kímélte: arccsontját, orrát eltörte, szétszaggatta ruháit. A lány mindezek ellenére el tudott menekülni. Úgy tudni, azóta is kórházban kezelik.

A pécsi szatírnak nem ez volt az első ilyen esete. Öt évvel ezelőtt egy 15 éves mánfai lányt bántalmazott, őt meg is erőszakolta. Tettéért öt évet kapott. A börtönben is sok gond volt vele, csaknem 30 fegyelmi eljárás indult ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik