Közélet

Politikusokkal is jóban volt Király Tamás

Kiraly-Tamas(210x140)(3).jpg (Király Tamás)
Kiraly-Tamas(210x140)(3).jpg (Király Tamás)

Fodor Gáborral underground partikon bulizott a meggyilkolt divatguru.

Király Tamás nemcsak a művészvilággal, hanem politikusokkal is jó viszonyt ápolt. A világhírű divatguru – akit a rendőrség szerint vélhetően Lakatos József gyilkolt meg – befolyásos köröket ismert. Színészekkel, írókkal, énekesekkel és politikusokkal barátkozott. Közösségi honlapján ismerősnek jelölte be többek között Demszky Gábort, Lévai Katalint és Fodor Gábort is – írja a Bors.

„Akárcsak én, ő is gyöngyösi. Főképp a nyolcvanas évek végén, kilencvenes évek elején találkoztunk, Európa Kiadó- vagy Kontroll Csoport-koncerteken, kiállításokon futottunk össze. Barátság nem volt közöttünk, csak kölcsönös szimpátia” – nyilatkozta a bulvárlapnak Fodor.

A hatalmas ismerősi kör és a divatguru életét jellemző nyitottság alaposan megnehezítette a rendőrök dolgát. Szomszédai szerint Király lakása „átjáróház” volt, a férfihoz nagyon sokan jártak, főként modellek. Mint a Bors megtudta, a divattervezőnek legalább 200 olyan ismerőse volt, aki ismerte a bérház kapukódját.

A híres divattervező a halála előtt valószínűleg különös szexjátékot játszott a vélhetően hivatásos férfi prostituált partnerével.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik