Közélet

Hármas karambol az M0-son

m0 (m0)
m0 (m0)

A mentők két súlyos sérültet vittek kórházba.

Két kocsi és egy kisteherautó hajtott egymásnak az M0-ás autóút M5-ös felé vezető oldalán, Diósd határában. A baleset 9-es kilométerszelvényben történt, egyelőre ismeretlen körülmények között.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy ember a roncsok közé szorult, őt a tűzoltók szabadították ki. A mentők összesen két embert vittek kórházba.

A helyszínelés befejezéséig a jobb pálya érintett szakaszát lezárták, a járműveket Diósd felé terelték, ennek ellenére csaknem 5 kilométeres kocsisor torlódott fel. A rendőrség arra kérte az autósokat, hogy lehetőség szerint kerüljék el ezt a területet. A záraz időközben feloldották-

Megindult a forgalom az M0-s másik oldalán, a 46-os és 50-es kilométer között, a főváros felé vezető oldalon is, ahol egy teherautó rakománya korábban az úttestre szóródott. Itt a takarítás miatt kellett zárást elrendelni.

A 22-es főúton közlekedők is útzárba ütközhetnek, Szécsény és Őrhalom között ugyanis egy kamion fordult keresztbe az úton. A műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták a főutat. A rendőrség kéri, aki teheti, kerülje el ezt a szakaszt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik