Közélet

Rablógyilkos suhancok Miskolcon

torokbalinti-gyilkos(960x640)(1).jpg (gyilkos, bilincs, )
torokbalinti-gyilkos(960x640)(1).jpg (gyilkos, bilincs, )

Miután végeztek áldozatukkal, megtámadtak egy másik férfit is.

Mint arról a Hír24 beszámolt, szerdán találtak rá a 60 éves férfira, miskolci lakásában. A rendőrség a bűncselekményről annyit árult el, hogy az áldozatot olyan súlyosan bántalmazták, hogy a helyszínen életét vesztette. Azóta kiderült, hogy a fiatal rablók többi közt élelmiszert és egy tévét vittek magukkal.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei főkapitányság nyomozói kilenc órán belül azonosították, elfogták és őrizetbe vették a támadókat.

A gyanú szerint a gyilkosságot a 18 éves K. Alex és 16 éves barátja követte el, de a brutális bűncselekménynek egy harmadik gyanúsítottja is van: a 19 éves G. Richárdnak bűnpártolás miatt kell majd felelnie. Az ügyben emberölés miatt folyik az eljárás, a rendőrség kezdeményezte, hogy a bíróság helyezze őket előzetes letartóztatásba.

A rendőrség legfrissebb közleménye szerint a három fiatal egy 47 éves férfit is kirabolt, őt is a lakásán verték össze.

A rendőrség nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntette és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja, valamint felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás gyanúja miatt indított eljárást, és kezdeményezte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását, amelyről a bíróság pénteken dönt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik