Közélet

Megszólalt a bevarrt szájú nő

Korhaz(960x640)(2).jpg (kórház, ingyenes, )
Korhaz(960x640)(2).jpg (kórház, ingyenes, )

A félholtra vert asszony állítja: férje rossz­akarói látták el a baját, imádott párja ugyanis soha egyetlen ujjal sem nyúlt hozzá korábban - írja a Blikk.

Az asszony elképedve hallgatta a rendőröktől, hogy szadista párja két hete szombaton vadállati kegyetlenséggel ostorozta nadrágszíjával, majd két öltéssel bevarrta a száját. Hiába mesélték el neki, hogyan mentették meg az orvosok a halál torkából, mindvégig hitetlenkedve rázta a fejét.

A Blikk arról ír, hogy a megkínzott nő elmondása szerint férje sohasem verte, de testén olyan brutális harapásnyomokat, régebbi sebeket is találtak az orvosok, amiket már sokkal korábban szerezhetett.

A kriminálpszichológus szerint a félholtra vert asszony így akar egérutat nyerni párjának. Tűzzel-vassal védi bántalmazóját, valószínűleg azért, mert retteg a férjétől. Ha ugyanis kiderülne, hogy a férfi ellen vallott, és őt nem ítélik el, esetleg még sanyarúbb sors várna rá – magyarázta Bilkei Pál kriminálpszichológus, aki szerint a nő súlyos személyiségzavarban szenved.

A lap szerint a nőt a Szent János kórházban ápolják, s hamarosan a pszichiátriái osztályra küldik, hogy alaposabban kivizsgálják, hogy volt képes szótlanul és hosszú időn át tűrni az embertelen kínzásokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik