Közélet

Ma is döcög a BKV

havazas(210x140)(1).jpg (havazás, )
havazas(210x140)(1).jpg (havazás, )

Az éjjel 85 munkagép dolgozott, ennek ellenére nem indult zökkenőmentesen a kedd reggeli fővárosi közlekedés.

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. 85 munkagéppel folyamatosan végezte az utak, és 290 fő hómunkással a közjárdák, közlépcsők, gyalogátkelőhelyek síkosságmentesítését. A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. továbbra is várja a hómunkások jelentkezését délelőtti (06.00 – 14.00 óráig tartó) munkavégzésre. A nyolc órai munkavégzésért nettó 3350 forintot fizetnek.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán azt írja, hogy helyreállt a forgalmi rend az 1-es villamosok vonalán, így újra a vonal teljes hosszán közlekednek a szerelvények.

Korábban arra hívták fel az utasok figyelmét, hogy:

– Nem járnak teljes vonalon a 149-es autóbuszok, amelyek a II. kerületi Fillér utca jegesedése miatt voltak kénytelenek leállni hajnalban. A buszok csak a Gábor Áron utca és a Fenyves utca megállók között tudnak közlekedni.

– Felsővezeték szakítás történt a Könyves Kálmán körút és a Vajda Péter út kereszteződésében. Emiatt akadályozva van az 1–es villamosok forgalma is. A helyreállítási munkálatok idején pótlóbuszok járnak a Stadionok M – Közvágóhíd H megállók között.

– Autóbuszok járnak a 3-as villamos Mázsa tér és Ecseri út M közötti szakaszán is, mivel az említett részen baleset történt.

– Felsővezetés-szakadás miatt nem jár az 1-es és az 1A jelzésű villamos a Puskás Ferenc Stadion és a Közvágóhíd végállomás között. A műszaki hiba a Könyves Kálmán körút és a Vajda Péter utca kereszteződésében történt. Az érintett szakaszon pótlóbuszok közlekednek a helyreállítás befejezéséig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik