Közélet

Előzetesben Bence gyilkosai

bilincs(210x140)(3).jpg (bilincs, )
bilincs(210x140)(3).jpg (bilincs, )

A nevelőanyát, P. Erikát gyanúsítja a rendőrség a gyilkosság kitervelésével.

Előzetesbe kerültek a felsőmocsoládi kisfiú feltételezett gyilkosai – írja a police.hu. A Kaposvári Törvényszék 2012. november 04-én elrendelte a 11 éves felsőmocsoládi kisfiú megölésével gyanúsított P. Erika, B. József és K. József előzetes letartóztatását. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a három terhelttel szemben emberölés megalapozott gyanúja miatt nyomoz.
A nő egyes hírek szerint 200 ezer forintot ígért a két hajléktalan férfinek, ha megölik a gyermeket. Mindhárom gyanúsított vallomást tett, egymást vádolják a gyilkossággal – írja a kapos.hu. A lap szerint a két férfi azt állítja, a nő ölte meg a gyermeket, őket csak arra kérte, hogy a gyilkosság után tüntessék el. A nő ezt tagadja. Elmeorvos szakértő vizsgálja az állapotát, mert nem találni olyan ésszerű okot, ami a gyilkossághoz vezethetett volna.
Mint korábban megírtuk, Bence az édesanyja, Szita Szilvia futó kapcsolatából született. Felneveléséről nem a vér szerinti apa, hanem az anya volt férje, Gyöngyi Sándor gondoskodott, aki P. Erikával három éve volt együtt. A nő egy Bencéhez hasonló korú fiút nevel. Sándor és Erika összeköltöztek, de a két fiú nem jött ki. A férfi úgy vélte: jobb, ha különmennek. Erika és fia elköltözött, de Sándorral tartották a kapcsolatot.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik