Közélet

Feloldották az útzárat a pokoli baleset után

baleset (ingyenes, )
baleset (ingyenes, )

Az autópályát egy brutális baleset miatt zárták le kedd hajnalban. A helyszínelést befejezték ugyan, de még órákba telik, mire helyre áll a rend.

Mint ahogy arról a Hír24 beszámolt, a főváros felé tartó oldalon, a 44-es kilométernél egy szlovák rendszámú BMW női vezetője feltehetően elaludt a volánnál, és nekiment az előtte haladó Fiat Puntónak. Ez utóbbi autó a szalagkorlátnak hajtott, majd kigyulladt. A balesetben hárman meghaltak, ketten súlyosan megsérültek. Felmerült a gyanú, hogy a BMW vezetője alkoholt fogyasztott, mielőtt a volán mögé ült.

A Hír24 úgy tudja, a Fiat Punto épp az előtte haladó kamiont előzte, amikor a terepjáró hátulról nekirohant. Az autók a kamion oldalának, illetve a szalagkorlátnak is nekimentek. A dzsipet vezető nő könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet, kórházba sem került. A rendőrök alkoholszondát fújattak vele, amely elszíneződött, ezért vér- és vizeletvételre vitték. Legkorábban szerdán derülhet ki, hogy a sofőr mennyit ivott.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint 11 órakor megindult a forgalom Budapest felé, de a több órán át tartó útzár miatt hatalmas dugó alakult ki. Még jó ideig eltarthat, mire helyreáll a megszokott tempójú közlekedés az érintett szakaszon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik