Közélet

Rendőrök keresték Stohl Andrást

Előállították Stohl Andrást, mert a gyanú szerint ő vezette azt az autót, amely balesetet okozott szombat hajnalban Budapest és Fót között.

Előállították Stohl András színész-műsorvezetőt, mert gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy ő vezette azt az autót, amely balesetet okozott szombat hajnalban Budapest és Fót között.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese annyit erősített meg, hogy egy 43 éves fóti férfit, S. Andrást előállítottak egy szombaton, 5 óra körül történt balesettel összefüggésben.

Kovács Viktória a baleset körülményeiről azt mondta: egy személyautó haladt Budapestről Fót irányába, amikor a bevásárlóközpontnál levő körforgalomhoz közel áttért a szemközti sávba és két másik járművel ütközött. A baleset következtében az egyik járműben egy ember súlyosan, míg a másikban szintén egy ember könnyebben sérült.

A sajtóügyeletes tájékoztatása szerint a balesetet követően a sofőr elhagyta a helyszínt. Hozzátette: mivel gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy S. András ittasan vezette a gépkocsit, ezért előállították vérvételre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik