Advent

A lehető legrosszabb helyre rejtette felesége elől a karácsonyi ajándékát

A saját karácsonyi ajándékát tette tönkre egy nő, miután a férje egészen meggondolatlan helyre rejtette azt előle, írja a Dexerto.

A TikTokon több mint egymillióan látták már a videót, melyben a nő elmeséli, hogy kis híján elégette a csomagját, mert az a sütőben volt eldugva.

A felvételhez azt fűzte hozzá,

amikor a férjed jó ötletnek gondolja, hogy a sütőben rejtegesse az ajándékodat.

A szóban forgó ajándék egy Victoria’s Secret melegítő volt. Bár szerencsére nagyobb baj nem történt, és a ruhanemű nem gyulladt ki, így is használhatatlanná vált, és a meglepetésnek is odalett.

@kassparkk but like why 🥲 #christmas #husbandwife #husbandfail #fyp #marriedlife ♬ Sleigh Ride (Sped Up) – The Ronettes

A kommentelők közül sokan nem értik, miért épp a sütőre esett a férj választása, egyáltalán miért gondolta azt, hogy három hétig nem lesz bekapcsolva az eszköz. Valaki felvetette, „ezért kell az ajándékokat egyből becsomagolni, és akkor szem előtt is hagyhatod.”

Volt viszont, aki védelmébe vette a férfit, mondván, tud olyan családról, ahol az anyuka ajándékát mindig a sütőbe rejtik, ugyanis köztudottan sosem használja azt, és ez évtizedek óta működik.

Akárhogy is, ez most rosszul sült el.

Kapcsolódó
Rendhagyó látvány fogadja a dunaújvárosi kórházba érkezőket
Az intézmény szerint nemcsak ruhaüzletek kirakataiban, bevásárlóközpontokban és ruhaszalonokban mutat jól az ilyen stílusú karácsonyi dekoráció.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik