Advent

Fennakadt a reptéri ellenőrzésen egy férfi a mamájától kapott ajándék miatt, amit nem bonthatott ki

Brett Gaffney nagymamája azt szerette volna, ha az unokája ajándéka meglepetés marad – csakhogy ezzel pont őt sodorta bajba, írja a People.

A színészként dolgozó férfi a TikTokra feltöltött videójában beszélt arról, hogy az egyik amerikai reptéren kiszedték őt a sorból a biztonságiak.

És tudjátok miért. Mert a nagymamám adott egy aktatáskát korai karácsonyi ajándékként, de a lelkemre kötötte, hogy amíg nem jutok el Kaliforniába, addig ne bontsam ki

– mesélte.

Brett Gaffney elmondása szerint megkérte a nagymamáját, árulja el, mi van a táskában, mert az nagyon nehéz, ráadásul a reptéren át fogják őt vizsgálni, mint mindenki mást. De nem kapott választ.

Csakhogy a reptéren megkérdezték tőle a biztonságiak, mi van az aktatáskában, ő pedig nem tudott felelni.

Megkérdezték, ezt hogy érted? Van nálad egy táska, és nem tudod, mi van benne?

– emlékezett vissza.

A táskát röntgennel vizsgálták át ezután, majd ki is kellett nyitnia ezután a személyzetnek. A rejtélyes ajándékról ekkor derült ki, hogy az egy régi írógép.

Ki vagyok én, Tom Hanks? Kimegyek majd a parkba és megírok egy könyvet az írógépemen?

– tette fel a költői kérdést.

Végül felengedték őt a gépre, és eljutott Kaliforniába. A kommentelőket nagyon lenyűgözte a történet, főleg azért, mert szót fogadott a nagymamájának.

@brett.gaffney Airport Security said this is the second one they have seen today! #brettgaffneyforever #holidaytravel ♬ original sound – brett.gaffney

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik