Advent

64 ismeretlen csomagot vittek neki házhoz, mindenki arra volt kíváncsi, mit rejtenek

A vártnál korábban kezdődött a karácsony egy amerikai nő számára, miután 64 csomagot kapott az Amazonról, amiket nem is rendelt meg. Mostanra az is kiderült, hogy tulajdonképpen mindegyik dobozban ugyanolyan termékek lapulnak, írja az Unilad.

Olivia Douglass azt követően kezdte el dokumentálni a csomagok érkezését, hogy nem egyet, nem is kettőt, hanem már egy tucatot kapott belőlük a lakásához.

Mindent neki címezték, de más néven. Mikor jelezte a problémát az Amazonnál, azt a választ kapta, várjon türelemmel és tárolja a dobozokat, hátha a tulajdonosa jelentkezik majd érte, erről pedig értesíteni fogják őt.

@oliviamccdouglass i promise i’ll eventually open them #amazon #christmas #secretsanta #fyp ♬ original sound – olivia douglass

Ez nem történt meg, azóta pedig 64 csomag halmozódott fel a nő otthonában. Egy darabig türtőztette magát és egyiket sem bontotta fel, de egy idő után annyira kíváncsivá vált, hogy muszáj volt belenéznie a dobozokba.

Ekkor még nagyobb meglepetés érte, ugyanis mindegyikben különböző zászlókat talált a férjével.

Mostantól én vagyok a zászlós lány

– jelezte az egyik videójában.

@oliviamccdouglass Replying to @destinix33 first unboxing is live!! #christmas #amazon #secretsanta #mysterybox #fyp ♬ It’s Beginning to Look a Lot like Christmas – Michael Bublé

Ugyan volt egy-két csomagolóanyag és párna is a dobozokban, a termékek nagyon nagy százaléka zászló. Egy kommentelő viccesen meg is jegyezte, várja, hogy megnyisson a pár zászlóboltja.

Olivia Douglass úgy döntött, hogy az ismeretlen eredetű zászlókat inkább jótékony célra elárverezi.

Kapcsolódó
Megpillantotta a családját a kislány koncert közben, a reakciója mindent visz
Alig pár nap alatt közel 20 millióan látták a rövid videót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik