Advent

Kérj tökéletes mosolyt karácsonyra! (X)

  Vannak, akik csodás mosollyal és szabályos fogsorral születnek, de lássuk be, ők vannak kevesebben. A hollywoodi állapot azonban már mindenki számára elérhető, hála a digitális mosolytervezésnek. Ha te is sztárokat megszégyenítő mosolyra vágysz, még nem késő ezt kérned karácsonyra!

A hollywoodi állapot azonban már mindenki számára elérhető, hála a digitális mosolytervezésnek. Ha te is sztárokat megszégyenítő mosolyra vágysz, még nem késő ezt kérned karácsonyra!

Mi kell a ragyogó mosolyhoz?

Ép és szép fogak, rendezett fogsor, fehérség. De biztosan olyan lesz a végeredmény, amire vágysz? Ez már nem kérdés többé!

Tökéletes mosoly -nem csak- a karácsonyi fotókon

A mosolytervezés során először, egy szoftver segítségével rekonstruálják az elérni kívánt állapotot. Így már a kezelés megkezdése előtt vizuálisan gyönyörködhetsz a leendő mosolyodban, és meggyőződhetsz arról, hogy az hogyan passzol hozzád.

Így zajlik a mosolytervezés

A mosolytervezés első lépése a szakorvosi vizsgálat és az állapotfelmérés, amit egy panoráma röntgen követ. Mindezeknek a célja, hogy az esetleges fogproblémákat, betegségeket kezeljék, mielőtt a tökéletes mosolyunk kialakítása megkezdődik.

Ha az állapotfelmérés megtörtént, elkezdődhet a mosolytervezés digitális folyamata, majd végül az esztétikai-kezelési terv összeállítása, ami után megvalósul az áhított külcsín.

A digitális mosolytervezés (Digital Smile Design / DSD) során egy szoftverbe betáplálják a páciensről készült képeket, majd 3D-s esztétikai terv készül ezekből. Így a kétdimenziós felvételekből egy háromdimenzióban is értelmezhető és elemezhető tervet kapnak, amiben már a páciens is gyönyörködhet. Sőt, a DSD technológia lehetővé teszi egy felpróbálható, kézzelfogható mosoly, az ún. mock-up viselését is, ami megmutatja, milyen lesz a végeredmény a valóságban.

A Digital Smile Design előnyei
 Természetesen nem csak karácsonyi ajándékként gondolhatsz a tökéletes mosolyra, ám az biztos, hogy ez egy olyan szolgáltatás, amelyet bárki szívesen elfogadna.

Az eljárás gyors, kényelmes és egyszerű, az eredmény pedig kézzel fogható és szemmel látható. A konzultációval biztos lehetsz benne, hogy fogaid egészségi állapota rendben lesz, a vágyott mosolyodat pedig hamarosan elérheted. De addig is nagy adag motivációt kapsz majd a digitális terveknek és a mock-upnak köszönhetően, hogy bátran vágj bele az esztétikai kezelésekbe.

Manapság az egészség óriási kincs. A dentálhigiéniás kezeléseknek köszönhetően a fogak nem csupán egészségesek, de tisztán ragyogóak, amely minden egyes mosolynál meg is csillan. Hála a korszerű fogászati kezeléseknek és a DSD technológiának, egyszerre lehetnek a fogaid egészségesek, a mosolyod pedig makulátlan. Kár az új évre várni, ragadd meg a lehetőséget!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik