Advent

Napokkal a szülés előtt tudta meg az amerikai nő, hogy babát vár

Lauren és a férje már lemondtak arról, hogy valaha saját gyermekük lehet, amikor derült égből villámcsapásként megérkezett a kisfiuk – tudósít a nem mindennapi esetről a Boston 25 News.

Lauren Chalk és a férje régóta szerettek volna közös gyereket. Egyszer 2014-ben, majd 2016-ban is úgy tűnt, teljesülhet az álmuk, Lauren azonban sajnos mindkétszer elvetélt. A pár már kezdte elfogadni, hogy nekik nem azt szánta sors, hogy szülők legyenek, amikor váratlan dolog történt.

Laurenen az édesanyja vette észre, hogy furcsán viselkedik. Azt gyanította, hogy a lánya hormonháztartása nincs rendben, ezért addig nem hagyta békén, amíg Lauren el nem ment, hogy kivizsgáltassa magát.

Megdöbbent, amikor az orvosa közölte vele, a panaszait az okozza, hogy várandós. Még jobban, amikor kiderült, hogy a terhesség 38. hetében tart, vagyis hamarosan szülni fog.

Lauren a diagnózis után kilenc nappal, december 2-án adott életet egy egészséges kisfiúnak, Wyattnek.

Az anyát kamaszkorában policisztás petefészek szindrómával diagnosztizálták. A menstruációja ezért egész életében rendszertelen volt, esetenként hosszú időre kimaradt, ezért nem gyanakodott arra, hogy teherbe esett. Az orvosai szerint, bár ritkán, de azért előfordul, hogy egy nőben csak az utolsó pillanatban tudatosul a terhessége, különösen az policisztás petefészek szindrómában szenvedőknél.

Laurent persze ez már a legkevésbé sem érdekli, boldog, hogy végre anya lehet. Kisfiát igazi csodababának, élete legszebb karácsonyi ajándékának tekinti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik