Advent

Ez a süni imád bekuckózni a hidegben – és nem tudja abbahagyni a mosolygást sem

Amikor Rick, a háziasított sün megérkezett Diana családjához, mindenki azt hitte, hogy gyűlöli a helyzetet: eleinte mindig morcos volt, és nem is közeledett az emberekhez. Aztán, ahogy megszerette a családot, a régi rosszkedve elmúlt, most pedig abba sem tudja hagyni a mosolygást.

Diana és családja egy tenyésztőtől vásárolta az egyik legnépszerűbb háziasított sünfajta egyik példányát: Ricket, az afrikai törpesünit.

Cofidis tipp – Legyen jobb a napod!

Mosolyogj rá egy idegenre. Nem mosolyog vissza? Mosolyogj rá egy másikra. Ő már biztos vissza fog mosolyogni.

A kis jövevény eleinte kifejezetten morcos volt, és nem igazán kereste az emberek társaságát, Diana úgy gondolta, hogy az állat utálja őket, és soha nem lesz igazi kezes bárány.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I’m ready for winter 😋🍊❄️ #cute #happy #little #hedgehog #hedgehogsofinstagram #snow #mandarins #cuddleseason #hedgehogbaby #hedgie #smile #dontworrybehappy

Rick the Hedgehog (@rick_the_hedgehog) által megosztott bejegyzés, Nov 21., 2018, időpont: 12:35 (PST időzóna szerint)

Idővel azonban Rick megnyílt a gazdáinak, és most már nagyon jól érzi magát – sőt, igazi fotómodell lett, úgy pózol a kamerának, mintha tudná, mi az, és mit kell csinálnia. Az apróság nem tudja abbahagyni a mosolygást sem.

A legjobban viszont kuckózni szeret: mindene a hideg tél, de persze csak a meleg szobából, a puha plédek közül. Diana még Instagram-profilt is csinált a kis süninek, ahol bárki nyomon követheti, mit csinál éppen Rick, és hogyan zajlanak a mindennapjai.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

When it’s too cold outside ❄️😬 #cute #little #hedgie #hat #cold #winter #happy #hedgehog #stayathome #hedgehogsofinstagram #hedgehoglife #hedgehoglove #petstagram #funnyanimals

Rick the Hedgehog (@rick_the_hedgehog) által megosztott bejegyzés, Dec 12., 2018, időpont: 5:32 (PST időzóna szerint)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik