Advent
A happy dog in the chamomile fields

Szívmelengető, hogyan találtak otthonra ezek az állatok

24.hu
Szponzorált tartalom
24.huSzponzorált tartalom

2018. 12. 06. 00:05

Sok esetben kérdéses lehet egy kutyus örökbefogadásakor, hogy végül is ki mentett meg kit – a hálás jószágok sokszor saját életük árán is védelmezni fogják a gazdit, miután a szövetség megköttetett. Az interneten idén is számos szívmelengető történetet olvashattunk befogadott jószágokról, amelyek nem csak mosolyt csalnak az ember arcára, de fontos tanulságokkal is szolgálhatnak barátságról és emberségről.

Cofidis tipp – Legyen jobb a napod!

Adakozz egy kutyamenhelynek! Már egy kis adomány is segít abban, hogy az ebek tápláló falathoz jussanak. Ha esetleg meglátogatod a menhelyet személyesen, te is garantáltan úgy fogsz örülni, mint a kutyusok a falatoknak.

Ezek közül szemezünk, igaz, az utolsó történetben van egy kis csavar!

A katona, aki örökbe fogadta a társát

Nick Montez hét évig dolgozott együtt Mally nevű kutyapartnerével, akit bombák kiszagolására képeztek ki. A közös munka még 2011-re nyúlik vissza, utána ötévig nem látták egymást. Montez végül a hosszú évek után örökbe fogadta, miután a hadseregnek már nem volt többé szüksége az idős állat szolgálatára. A különleges barátságot Montez egy tetoválással is még szorosabbra fűzte, Mally mancsát varratta a vádlijára.

A biciklis, aki megmentette a sérült ebet

A Columbo nevű kutyus mindössze öt hónapos volt, amikor egy biciklis csoport rátalált. A kisállat sérüléseket szenvedett, több csontja is el volt törve. Az egyik biciklis felkapta, és mérföldeket tekert vele, míg eljuttatta a városba orvoshoz. Utána sem váltak el egymástól, rögtön barátság szövődött köztük.

A kutyus, aki a kiskacsákat fogadta örökbe

Fred, a tízéves labrador kilenc kiskacsát vett magához, miután az anyjukat feltételezhetően elpusztította egy róka. A különös összetételű család az angliai Essexben található Mountfitchet kastélyban él békességben és szeretetben. A birtokot tulajdonló Goldsmitch-család rendszeresen fogad be bajba jutott állatokat, és azt mondják, az eb szeretett volna anyásat játszani, a hangot pedig gyorsan meg is találta a kiskacsákkal, akik mindenhová követik őt.

Dog fosters orphaned ducklings

Fred the labrador took these orphaned ducklings under his paw.

Közzétette: BBC One – 2018. május 21., hétfő

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

WASHINGTON, DC - DECEMBER 7 : President Donald J. Trump stops to speak with reporters and members of the media as he walks to board Marine One and depart from the South Lawn of the White House on Friday, Dec. 07, 2018 in Washington, DC. (Photo by Jabin Botsford/The Washington Post via Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.