Advent

Végre cicabiztos lehet a karácsony

Eljött a félkarácsonyfák ideje, hogy egy kíváncsi macska se nézhesse ki magának a csúcsdíszt.

Akinek van macskája, annak biztos nem ismeretlen, hogy a cicáknak néha megtetszik egy színes szaloncukor, egy csengő, vagy kitalálják, hogy éppen a csúcsdísszel kéne focizni.

Cofidis tipp – Legyen jobb a napod!

Vegyél egy növényt otthonra, vagy akár a munkahelyedre! A természet közelsége mindig boldoggá tesz.

A jelenség abszolút érthető, a karácsonyfa csupa izgalom, az égősor meg azért van ott, hogy valaki végre leműtse az ágakról.

Hogy egyszerre élvezze mindenki a karácsonyt, a britek kitalálták az egymillió dolláros megoldást: piacra dobták a félkarácsonyfát, hogy a kisebbek és a felfedezőútra  induló macskák ne nézzék ebben az évben mászófalnak a fát. Hátha így nem érik el az illetéktelenek a díszeket.

Argos.co.uk

A műfenyő egyáltalán nem képviseli a hagyományos vonalat, elvégre alul tiszta kopasz, és nincs egy tűlevél-utánzat sem a padlónál. A szomorú hír, hogy a cég egyelőre csak az Egyesült Királyságban szállít, a jó viszont, hogy házilag is kivitelezhetjük a félfát. Az igazinál kissé munkásabb leszedni az alsóbb ágakat, de legalább olyan eredményt kapunk a végén, ami biztos, hogy senkinek sincs a környéken. A törzset ilyenkor érdemes valamivel bevonni, hogy nehezebben tudjon bárki belekapaszkodni. Legyen az egy felfedező baba vagy egy kíváncsi cica.

(Mashable)

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik