Advent

Ezek a legemlékezetesebb filmes ajándékok

Jóbarátok  (jóbarátok)
Jóbarátok  (jóbarátok)
Öt karácsonyi filmes jelenet az ajándékozásról, amit sose fogunk elfelejteni.

A karácsonyi filmek egy külön kategória is lehetne a filmtörténelemben. Sok örök darab született, amiken generációk nőttek fel, és máig az a kérdés van-e ünnep Kevin nélkül? A betétdalok karácsonyi himnuszokká váltak, és minden évben lehet sírni az ezerszer látott megható jeleneteken. Összeszedtünk öt karácsonyi ajándékot, amikre mindig emlékezni fogunk a filmekből, sorozatokból.

Vadgalambok

Kevin éppen New York utcáin marad egyedül és kever bajt az őt üldöző betörőkkel. A Central Parkban ismerkedik meg az elsőre félelmetes galambos hölggyel és különös barátság szövődik köztük. Kevin mielőtt haza utazna, a vadgalambokkal ajándékozza meg barátját egy megható jelenetben.

Megmondom, mi a titkuk: az egyik nálad marad, a másikat pedig odaadod valakinek, akit nagyon szeretsz. Tudod, a vadgalamb a barátság és a szeretet szimbóluma. Ha egy másik embernél ott van a vadgalambod, biztos, hogy örökké barátok lesztek!

Láthatatlanná tévő köpeny

Harry Potter az első karácsonyát tölti a Roxfortban, és az ünnep első reggelén Ron ébreszti, hogy ajándékok vannak a fa alatt. Harry talál egy dobozt, amiben a köpeny van és hozzá egy levél, hogy édesapjáé volt az ajándék és használja jóra. Csak később derül, ki hogy Dumbledore tette oda a meglepetést és a mágikus erejű tárgy a Halál Ereklyéinek az egyike.

Csúnya karácsonyi pulcsi

Bridget Jones naplójában Mark Darcy, Bridget későbbi nagy szerelme, hódit egy csúnya rénszarvasos pulcsiban az új évi buliban. A csodát karácsonyra kapta az anyukájától Mark. Azóta a karácsonyi giccses pulóverek meghódították az egész világot, és bár mindenki csak viccből hordja, de szívünk mélyén örök kedvencek.

Joni Mitchell CD

Az Igazából Szerelem 10-ből 8 embernek a kedvenc karácsonyi filmje. Mivel az ünnep a főtéma, így sok ajándék átadást láthatunk, de a legemlékezetesebb talán, mikor Emma Thompson kiválaszt a fa alól egy kis ajándékot, azt remélve, hogy az a gyönyörű ékszer lesz benne, amit látott, hogy a férje megvásárol. Helyette egy Joni Mitchell CD volt becsomagolva. A jelenet eléggé torokkaparó, hiszen a családanya itt jött rá, hogy férje másnak vett ékszert.

Joey és Chandler benzinkutas ajándékai

A Jóbarátoknak ugyan 2004 óta nem jött ki új évada, de így se tud kimenni a divatból. A sorozat 2. évadában van az ikonikus ünnepi ajándékozás, mikor Joey és Chandler benzinkúton vásárolt kacatokkal lepi meg a többieket, mert elfelejtették időben beszerezni az ajándékokat. Rachel autóillatosítót, Phoebe vécéülőke takarót, Ross két doboz üdítőt és Monica óvszert kapott. Nem volt kitörő az öröm.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik