Foci

Diego Costa egy igazi vadkan

Diego Costa (diego costa, )
Diego Costa (diego costa, )

A Chelsea spanyol válogatott támadója igazi ámokfutást rendezett a kedd esti Ligakupa elődöntő visszavágóján.

Kedd este hosszabbítás után, Ivanovic fejesével nyert 1-0-ra a Liverpool ellen és jutott 2-1-es összesítéssel (1-1, 1-0) az angol Ligakupa fináléjába a Chelsea. Arról most ne nyissunk vitát, hogy a magyar Ligakupa és az angol között fényévnyi a különbség, mert az. Itthon pangó lelátók, ott telt ház előtt játszanak a csapatok – vérre menően.

Utóbbi állítást látszik alátámasztani az alábbi kép is. A jelent azt követően játszódott le, hogy a Chelsea csatára Diego Costa elképesztő ámokfutást rendezett. Nem is értjük, miként úszta meg a meccset sárga lap nélkül, amikor simán ki kellett volna állítani. Kétszer is.

 
Steven Gerrard, a Liverpool csapatkapitánya annyira gusztustalannak ítélte Costa megmozdulását, hogy felment benne a pumpa
Fotó: europress 

Az egykor brazilnak született spanyol válogatott támadó 19 meccsen 17 gólt jegyez eddig, amivel a Premier League támadói közt az előkelő 4. helyen áll a mindent összevető statisztika szerint, most azonban nem góllal, hanem durva szabálytalanságokkal vétette észre magát.

A Liverpool szurkolók okkal kérdezhetik, miként maradhatott pályán a támadó Emre Cant első félidei megtaposása után. Ha már ezt benézte a sporttárs, felvethetnék, amikor Martin Skrtelre lépett rá a másodikban, akkor miért nem villant legalább a sárga? Ok, a másodikat még lehet a véletlen számlájára írni, de az elsőt?

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik