Light

Berki Krisztián legnagyobb suttyóságai

Berki Krisztián (berki krisztián)
Berki Krisztián (berki krisztián)

Összeszedtük, amit hirtelen össze tudtunk szedni a rendelkezésünkre álló végtelen számú lehetőségből.

Berki Krisztiánnal kapcsolatban valamilyen érthetetlen okból nem a kifinomultság, a kellem és a báj jut először eszünkbe, de azért még mindig meg tud lepni bennünket ezzel-azzal a műsorvezetővé avanzsált celeb.

Legutóbb – konkrétan kedd éjjel – letolt nadrágban köszönt el a nézőktől az Éden Éjjel adásában. Jó, ehhez remek partnere is akadt Cinthya Dictator személyében, aki simán ledobta felsőjét a kamerák előtt.

Mindenesetre Berki újabb polgárpukkasztó húzása után szinte kényszert éreztünk arra, hogy megosszuk önökkel a herevasalt celebritás eddigi legirritálóbb megnyilvánulásait.

Nem is kell sokat visszaszaladnunk az időben, hiszen alig pár napja történt, hogy aktuális műsorvezetőtársát, Erdélyi Mónikát élő adásban kövérezte le a tökéletes testű, makulátlan külsejű, már-már Adoniszra hajazó Berki Krisztián. Gáláns úriember, nem igaz? Mondjuk erről valószínűleg Czippán Anett is mesélhetne, akivel kapcsolatban szexuális megjegyzést is tett már, még szerencse, hogy utána egy időre elhúzott Costa Ricára.

Szintén nemrégiben az Éden Hotel egyik lakójának barátját próbálta befűzni arra, hogy intim titkokat osszon meg nyilvánosan. Ehhez pedig szükségét érezte, hogy előkapjon egy kis készpénzt a zsebéből, naná, hogy élvezve az élő adás varázsát. Persze máskor is lobogtatott már meg milliókat nyilvánosan….

Valószínűleg a hölgyek nagyrészének szimpátiáját – ha ugyan volt ilyen egyáltalán – akkor veszítette el, amikor közölte, hogy a “nő csak egy eszköz arra, hogy legyen egy gyermeked.” De olyan nyilatkozatra is emlékszünk, mikor elárulta, folyamatosan manipulálja környezetét, és mindenkit felhasznál a saját céljai érdekében.

Fotó: TV2 

Aleskának is keményen beszólt, amikor az expornós lenyomta őt a Google keresési listája szerint. Berki akkor a “recskaboyok koronázatlan királynőjének” titulálta a múltjával leszámolni készülő lányt, de a közelmúltban is kifejtette határozott véleményét a pornózásból élőkkel kapcsolatban.

Hatalmas felháborodást keltett az a megnyilvánulása is, amikor az álláskeresőket szerencsétlennek nevezte, és közölte, bezzeg ő már túl van azon, hogy számítana neki a pénz.

De felemlegethetjük akár azt is, hogyan hiúsította meg a Pamelának beígért esküvőt, amit egyébként anyósával tervezett kifizettetni, vagy a barátai költségén szervezett legénybúcsút, de emlékezetes volt az is, hogy amíg gyermeke édesanyja az újszülött babával foglalkozott otthon, addig “a berki” wellness-szállóban pihent.

A lista nyilván nem teljes, így kíváncsian várjuk hozzászólásaikat, önöknék Berki melyik megnyilvánulása verte ki leginkább a biztosítékot?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik