Belföld

Lemondással tiltakoztak MDF-esek

Lemondott az MDF szombathelyi elnökségének négy tagja, úgy nyilatkoztak, nem kívánnak tovább asszisztálni a "nem normális Magyarország" programjához.

Nagy Gábor László, Racker Béla és Bozzai Imre György közös közleményükben úgy fogalmaztak: a Vas megyei választmány tagjaiként és a szombathelyi városi szervezet elnökségi tagjaiként nem kívánnak tovább asszisztálni a “nem normális Magyarország” programjához.

“Nemtelennek és erkölcstelennek véljük azt az eljárást, amivel az MDF megvált Almássy Kornéltól, akinek bűne, hogy őszintén mert nyilatkozni, s a lehallgatási botrányban való tényleges részvételére azóta sincs valós, közvetlen bizonyíték (…) Csapody Miklós és Karsai Péter pártállami szentimentalizmusából nem kérünk” – írták.

A dokumentum aláírói szerint az MDF-ben a kicsinyes hatalomféltés a jellemző, az MDF-nek nincs se valódi üzenete, se valódi, csak hirtelen jött ötletei. Hangsúlyozták: továbbra is a magyar gazdaság működőképességért és a nemzet jólétéért szállnak síkra. “Van más lehetőség és van más mozgalom, párt mely az adófizetők, a magyar vállalkozók és munkaadók érdekében cselekszik” – írták.

Nagy Gábor László elmondta: egy negyedik tag, Kamarás László is lemondott elnökségi tagságáról, így a héttagú testület mandátuma megszűnt. Közölte azt is: hárman közülük úgy döntöttek, a pártból is kilépnek. Kamarás László elmondta: a pártból való kilépést még csak fontolgatja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik