Belföld

Adatokat lopott a Fidesz?

Tarlós István csütörtökön egy városházi levelezésre hivatkozva állította, hogy a BKV és a városháza egy munkatársa a Fidesz lejáratására készül. Az MSZP szerint az idézett levél inkább arra bizonyíték, hogy Tarlós „másoktól ellopott, vagy manipulált magánleveleket tárt a nyilvánosság elé”.

Az MSZP közleménye szerint a Tarlós István sajtótájékoztatóján kiosztott levelezésből az derül ki, hogy Vitézy Dávid a VEKE „független” szóvivője kommunikációs tanácsokkal látja el a Fidesz fővárosi frakciójának sajtósát. Leveléhez mellékeli Regőczi Miklós és Horváth Éva e-mail-es magánlevelezését. Ebből két dolog következik: ha a levelek valódiak, akkor lopottak. Ha pedig hamisak, akkor manipulációs célból készültek.

A szocialisták azt kérdezik Tarlós Istvántól, hogy hitelesnek tekinti-e a Vitézy Dávid által a Fidesz-frakcióhoz megküldött magánlevelezést? Ha nem, miért állt ki a sajtó elé általa is manipuláltnak tekintett levelekkel, ha pedig igen, akkor az ő tudomásával netán utasítására loptak-e el magánleveleket a Fidesz számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik