Belföld

Netvoks: most elmondhatja Ön is!

Netvoks néven internetes politikai közvélemény-kutatási sorozatot indított a FigyelőNet és a Tárki. Február 27-től második alkalommal kérjük az internetezőket a kérdőívek kitöltésére.


A Netvoks az FN.hu online napilap és a Tárki Rt. közös internetes politikai közvélemény-kutatási sorozata. A két társaság által életre hívott projekt célja, hogy a választások közeledtével hiteles képet adjon a magyarországi politikai viszonyokról az internetezők segítségével.

Az olvasók összesen négy alkalommal tölthetik ki a kérdőívet, így négy alkalommal mondhatja el bármely internetező, hogy mit gondol az országról, és négy alkalommal vehet részt nyereményjátékunkban is.

Figyelem!


Egy személy csak egy e-mail-címről, egy alakalommal töltheti ki a kérdőívet.

Azt a résztvevőt, aki több e-mail-címről, vagy egy e-mailcímről több alkalommal vesz részt a kutatásban, a szervezők kizárják a kutatásból és sorsolásból.

Néhány kérdésre csak egy alkalommal lehet választ adni, ezt követően nincs mód a válasz módosítására!


Netvoks: most elmondhatja Ön is! 1

Netvoks: most elmondhatja Ön is! 2

Miért jó, ha kitölti a kérdőívet?

A kérdőívet kitöltő személyek egy egyedüli kísérletben vehetnek részt, anonim módon. A kísérlet többek között azért egyedüli, mert a hagyományos politikai kutatásokban szereplő 1000 helyett több tíz- vagy százezer ember véleményét kérjük ki. A játékos kérdőív kitöltőinek ráadásul arra is lehetőségük van, hogy saját politikai preferenciáikat összevessék az országos átlaggal.

A résztvevők között mind a négy fordulóban 5 darab PenDrive-ot és 1 darab MP3-lejátszót sorsolunk ki, aki pedig mind a négy fordulóban hiánytalan kérdőívet tölt ki, fődíjként egy 1 unciás aranytömböt nyerhet.


Útmutató

A kérdőív három részből, oldalból áll, kitöltése körülbelül 10-15 percet vesz igénybe. A sok kérdésre azért van szükség, hogy minél szélesebb körű információk álljanak rendelkezésre a sokaság véleményéről. Így mi alaposabb, hitelesebb képet tudunk rajzolni az ország politikai gondolkodásáról.

Az egyéni kérdőívlapokat nem tároljuk, csak aggregált adatokat vizsgálnak a kutatók. A játékosok e-mailcímét csupán a nyereménysorsolással összefüggésben, a sorsolásig őrizzük meg!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik