Üzleti tippek

A mélybe vetette magát Horváth Ágnes

Alig léptek Afrika földjére a TV2 hétfő este induló produkciója, A sztárok a fejükre estek szereplői, máris rázós helyzetek egész sora várt rájuk. A volt egészségügyi miniszter egy 111 méter magas hídról ugrott le - írta a Blikk.

A Zimbabwéban kitört zavargások miatt Frei Tamásnak és csapatának át kellett szervezniük a korábbi útvonaltervet. A repülőtéren két csapatra osztották és autóba ültették a hírességeket, az első brigád Zambiába, a második csoport Botswanába indult.

A Zambiában maradt sztárok némelyikére veszélyes és ijesztő feladat várt: a festői szépségű Viktória-vízesés fölött húzódó, ám a világ második legmagasabb bungee jumping-helyeként számon tartott hídról kellett 111 méteres mélységbe vetni magukat.

Horváth Ágnes vállalkozott az ugrásra, hiszen minden feladat teljesítéséért pénz jár, amelyen pedig élelmet, ruhát, eszközöket vásárolhatnak maguknak a résztvevők. Sőt, a volt egészségügyi miniszter félelmében dupla borravalót adott a szerkezetet irányító afrikai fiatalember kezébe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik