Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: magnókazettába bújtatott MP3-lejátszó

A retróhullám erős, esetekben erősebb az informatikai fejlődésnél: így lehet az, hogy vissza-vissza köszön az MP3-lejátszók terén a magnókazetta, legalábbis annak erőteljes hatása.

Korábbi darabok a Csúcsfogyasztóban:

Design már a gyerekszobában is
Csúcs napelemes kütyük
Telefontöltős zöldbicikli

A fiatalabb generáció talán nem is ismeri már a magnókazettát, mert bőven a CD-korszakban nőtt fel, jó pár éve pedig minden digitális. Ennek ellenére időről időre előkerül a magnókazetta, egy zenei korszak emblematikus szimbóluma, kicsit átfazonírozva, új köntösbe bújtatva. A Csúcsfogyasztó beszámolt már ilyen kezdeményezésekről, most ismét egy ilyen szerkezeten a sor.

Csúcsfogyasztó: magnókazettába bújtatott MP3-lejátszó 1

A Stand Alone and Car Cassete MP3 player 2 gigabájtot bíró SD-kártya slottal rendelkezik, USB-csatlakozója, sztenderd fülhallgató jackbemenete van, tehát egy sima mai zenelejátszó tulajdonságaival bír.

Csúcsfogyasztó: magnókazettába bújtatott MP3-lejátszó 2

A plusz az, hogy kialakításának köszönhetően minden magnókazettás rendszer – így akár az autómagnó is le tudja játszani a tartalmát. A gyártó a retrómegjelenésről is gondoskodott, a dizájn még a bakelitlemezes érát is megidézi. Már 7000 forint körüli áron elérhető.

Csúcsfogyasztó: magnókazettába bújtatott MP3-lejátszó 3

Javasoljon Ön is terméket a Csúcsfogyasztóba!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik