Élet-Stílus

Szávayé a Junior Prima közönségdíja

Szávay Ágnes nyerte az MKB Bank közönségdíját a Junior Prima sport kategóriájában. A szavazók 14 jelölt közül választhattak. A közönségdíjas jutalma egy 500 ezer forint értékű bankkártya.

Kapcsolódó linkek


tenisz.lap.hu
sport.lap.hu

Szávay a beérkezett 7491 szavazatból 2114-et kapott. A 19 éves sportoló péntek este, a pénzintézet karácsonyi koncertjén vehette át az elismerést Erdei Tamás vezérigazgatótól. A jutalom egy részét nehéz anyagi körülmények között működő iskolájának ajánlotta fel a női világranglista 19. helyén álló teniszező.

A Junior Prima Díj Magyar Sport kategória közönségdíj 14 jelöltjére november 30-ig internetes szavazás keretében voksolhattak.

A bank társalapítóként csatlakozott a Prima Primissima kezdeményezéshez, létrehozva a Junior Prima Sport kategóriát, melyben olyan eredményes versenyzőket lehetett jelölni, akik még nem töltötték be a 25. életévüket.

A 14 jelölt közül a szakmai zsűri döntése alapján idén Benedek Dalma, Berki Krisztián, Cseh László, Hadfi Dániel, Kucsera Gábor, Lőrincz Tamás, Paksy Tímea, Póta Georgina , Szávay Ágnes és Vajda Attila kapta meg az elismerést, továbbá az azzal járó 7 eurós díjat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik